To je to što me zanima!

Knoll o iskustvu u Dubaiju: 'Što god nosim njima je neprikladno. Žena je paničarila i tjerala me'

Odem u restoran prikladno odjevena, a oni kažu da nije prikladno. Vidim ljude koji su manje odjeveni od mene i oni ulaze bez problema, požalila se naša najvatrenija navijačica
Vidi originalni članak

Najpoznatija navijačica, Ivana Knoll (31) trenutačno boravi u Dubaiju.

'DRAGO MI JE' Prozirni korzet i tange za bolju demografsku sliku? Ivana Knoll otkrila kako pomaže Hrvatskoj

Pratiteljima na društvenim mrežama s kojima dijeli trenutke iz privatnog života ispričala je da je doživjela neugodno iskustvo na snimanju.

- Hej ljudi, znate da sam prvi put u Dubaiju. Moram priznati da me potpuno iznenadila činjenica da je Katar otvoreniji od Dubaija. Ovdje svaki dan imam neke probleme. Odem u restoran prikladno odjevena, a oni kažu da nije prikladno. Vidim ljude koji su manje odjeveni od mene i oni ulaze bez problema -  rekla je Knoll u videu na Instagram storyju pa se osvrnula na jednu situaciju s plaže:

- Imala sam snimanje na plaži. Nosila sam sam bikini, ove dugačke rukave i suknju. Neka žena je došla do mene i počela paničariti kako se trebam maknuti, da me gledaju njezina djeca. Što se ovdje događa? Je li ovako u Dubaiju ili samo ja imam probleme? Ne razumijem - ispričala je Ivana.

Prisjetim se, Knoll se nedavno javila pratiteljima u nagom izdanju iz kade.

- Vrijeme odmora - napisala je Knoll uz fotografiju tada.

POGLEDAJTE ŠTO NAM JE OTKRIO ACO PEJOVIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 15.11.2023.

    Pa da si bila odjevena,ne bi ti nitko riječ rekao,ni u Dubaiju,niti igdje drugdje,a ne da hodaš gola svugdje i onda se čudiš ko picek glisti što ljudi komentiraju! Takvo ponašanje zapravo pokazuje koliko su danas djevojke i žene iskompleksirane zbog izgleda,sve moraju izgledati identično,ko klonovi,a to je baš glupo i jadno!

  • Joker007 15.11.2023.

    *Prikladno odjevena* , a na svim slikama odjevena da bi ju i iz naše crkve/škole u HR izbacili...

  • simonairena 14.11.2023.

    ova uvjek ukriz gleda🙈😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare