To je to što me zanima!

Knoll u navijačkom izdanju u kakvom je još nismo vidjeli, prolaznici u Katru tražili fotku

Idemo Hrvatska, napisala je ispod objave na kojoj pozira ispred stadiona, a na kojoj je u samo dva sata prikupila više od 12 tisuća lajkova i brojne komentare pratitelja
Vidi originalni članak

'Vatrena' navijačica Ivana Knoll javila se prije početka prve utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru i podijelila fotografije i videozapise snimljene ispred stadiona. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Knoll je ispred stadiona pozirala u dugoj haljini, s kapuljačom i dubokim dekolteom, kockastog uzorka. 

- Idemo Hrvatska - napisala je ispod objave na kojoj je u samo dva sata prikupila više od 12 tisuća lajkova i brojne komentare pratitelja. 

Da je Ivana privlačila pažnju u Katru može se vidjeti na videozapisu koji je uz fotke objavila na Instagram profilu. Naime, mnoštvo navijača prišlo je Hrvatici kako bi je zamolili za fotografiranje. Knoll je, kao i obično, spremno pozirala. 

Podsjetimo, Ivana je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada je bodrila Vatrene i zaradila nadimak najatraktivnije hrvatske navijačice nakon brojnih atraktivnih fotografija s tribina iz Rusije.

NAJVATRENIJA NAVIJAČICA Ivana Knoll se u minijaturnom badiću valja pješčanom plažom! Cigi: 'Ne očekujem te čedniju'

Knoll danas na Instagramu ima više od pola milijuna pratitelja, a za nju se čulo i izvan granica Hrvatske pa je se nerijetko može vidjeti na stranim portalima i na tribinama na raznim utakmicama.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • VLADEK72 24.11.2022.

    Odvratna, dosadna kurve..ina.

  • 23.11.2022.

    Kraljica Photoshopa

  • dominmat 23.11.2022.

    blago se kući koju ti zaobiđeš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare