To je to što me zanima!

Knollica počela 'paliti' i umove: 'Koliko veliko biste sanjali...?'

Ivana Knoll pokazala je novo atraktivno izdanje koje se pomalo razlikuje od fotografija paparazza koji su je prošlog ljeta uhvatili na španjolskoj plaži
Vidi originalni članak

Nova objava Ivane Knoll (31) ne samo da je zapalila društvene mreže, već je postavljenim pitanjem na njoj 'spalila' i nečije umove.

TRENINZI JU ČINE SRETNOM Ivana Knoll znoji se u teretani i rješava se negativnih osjećaja: 'Nikad nisam trebala terapiju'

- Koliko veliko biste sanjali da znate da nećete podbaciti - upitala je Knollica svojih više od tri milijuna Instagram pratitelja.

Pozirala je na balkonu u Miamiju, a na sebi je nosila crni badić. Naglasak je stavila na svoj savršeno definiran struk.

NIKAD NIJE ODUSTALA OD SNOVA Ivana Knoll otkrila od kuda je pa iznenadila fanove: 'Kako si onda upoznala Jamiea Foxxa?'

Ovo atraktivno izdanje pomalo se razlike od fotografija paparazza koji su je prošlog ljeta uhvatili u Marbelli u Španjolskoj. Tada je u badiću prošetala plažom, a brojni su komentirali kako Ivana izgleda nešto drugačije nego na fotkama koje sama objavljuje.

Knoll već neko vrijeme ne živi u Hrvatskoj, već sreću pronalazi u Miamiju. Prošlog mjeseca požalila se na farmaceutske proizvode u SAD-u.

- Jednom sam popila neki sirup za gripu i oborio me da sam dva dana spavala kompletno sređena u haljini za Vanity Fair Oscar party. Sada sam uzela tabletu za alergiju i jedva sam se probudila nakon 15 sati. Koji vrag? Amerikanci, od čega ste napravljeni? - začuđeno je tada pisala putem Instagram storyja.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Astombrella 18.01.2024.

    ))) Vruće djevojke čekaju vas na -- T­o­p­2­5­.f­u­n

  • Mr. Pickles 17.01.2024.

    Bolja je Lille 😝

  • sunčana20 17.01.2024.

    može pitanje sad mi nije jasno ova dotična slika zadnja jeli to ona ako je dvi različite osobe

Komentiraj...
Vidi sve komentare