To je to što me zanima!

Kod frizera prosjedi najmanje četiri sata, zato izgleda idealno

SVE ZA LJEPOTU Kate Middleton redovito ide na četverosatni tretman biljnim bojama, a između toga kod frizera provodi po sat vremena
Vidi originalni članak

Kate od Cambridgea (29) gustu i sjajnu kosu savršenih kovrča na kojoj joj zavide mnoge žene ipak ne duguje genima i vještini baratanja uvijačem. Supruga princa Williama (29), šuška se, svakih osam tjedana po četiri sata sjedi u frizerskom i spa salonu Richarda Warda u elitnom londonskom kvartu Chelsea. Među tretmanima u kojima vojvotkinja tamo uživa je bojenje kose organskom bojom na bazi biljaka. U isti salon dolaze i njena majka Carol te sestra Pippa. Između četverosatnih tretmana o Kateinoj kosi brine stilist koji joj dolazi doma. On je zadužen za sitne popravke, pa tretmani traju 'samo' po sat vremena. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Lyt 07.10.2011.

    Žena uopće nije ništa posebno,uzdignuli su je u nebesa! Naše Hrvatice su najljepše žene svijeta!! Djaba joj sjedit i cjeli dan,kad je stvarno nikakva!

  • idešđurđa 07.10.2011.

    idealno?? gdje?

  • sweet01 07.10.2011.

    ok _Malibu_..dobila si plus od mene..imaš pravo nije svačija kosa ista..ali eto meni je pomoglo jer je moja kosa dosta suha..samo sam tila dati savijet kako neke žene mogu dosta same napravit iz kučne radinosti bez štetnosti od raznih kemikalija..ali znaš kad mi je najlipša frizura možda nečeš virivat..liti kad izađem iz mora pa kad se osuši prva liga..no vrlo kratkog vijeka jer je normalno moraš oprat od soli..neznam dali je tako i sa tvojom kosom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare