To je to što me zanima!

Koji je najbolji reality show koji se prikazivao kod nas?

Volite li gledati reality showove? Mislite li da takve emisije degradiraju kvalitetu TV programa ili je to savršen način za zabavu najširih masa?
Vidi originalni članak

Hrvati su do sada imali priliku gledati velike reality show projekte poput Survivora, Fear Factora, Big Brothera, Celebrity Big Brothera i Farme. Osim toga, na televiziji se pojavio i veliki broj reality emisija u kojima smo mogli gledati situacije od zamjene žena do dadilja koje pomažu roditeljima sa problematičnom djecom. Koji vam se od svih tih reality projekata najviše svidio? Uz emisije koje su ljude stavljale u neobična okruženja imali smo priliku gledati i reality natjecanja poput prvog reality showa u Hrvata Story Super Nove, Story Super Nova Music Talentsa, Bara pa sve do Top modela. Jesu li ovakva reality natjecanja možda bila bliža vašem ukusu? S obzirom da je većina ovih emisija redovito bila u vrhu gledanosti, mislite li da je hrvatska televizijska publika voajerska ili su svi ti showovi jednostavno puno zanimljiviji od ostalih materijala koji se nude na programu? Mislite li da reality emisije još uvijek imaju budućnost u Hrvatskoj? Je li Farma pokazala novi smjer u kojem će kod nas ići programi ove vrste? Je li vam zanimljivije gledati poznate ili anonimne osobe u reality showovima?

Idi na 24sata

Komentari 20

  • šamar 16.06.2008.

    po meni je najbolji big brother. samo da nebudu opet dosadni natjecatelji!!!

  • CroLux 15.06.2008.

    mislim da je to bio onaj prvi prvi na Novoj-TV kaj je krenul ono sa pjevačima itd...sve ovo dalje je porez na budale jer nisu uspjeli prikazati ništa...a ako BB prikazuje REAL situaciju u RH, onda, Bože me sačuvaj...Hrpa novaca se troši na taj BB,sada idu na maldive,tahiti,havaje boktepitagdje, umjesto da RTL POMOGNE DJECI...i sada će nas 4 mj zavlačiti idiotima koji se sunčaju i ne rade ništa...

  • user_24105 14.06.2008.

    ma meni je survivor bio odličan i zao mi je sto su ga ukinli jer je bilo pravo preživljavanje, a bb mi nije bas nes

Komentiraj...
Vidi sve komentare