To je to što me zanima!

Kolar zagolicala maštu: Ispod crnog sakoa nije odjenula ništa

Za zabavu je odabrala crno-zlatnu kombinaciju, a posebnu je pažnju privlačio upravu gornji dio - crni sako sa zlatnom, šljokičastom mašnom, ispod kojeg Barbara nije odjenula apsolutno ništa
Vidi originalni članak

Na božićnoj zabavi domaćeg portala okupili su se najpoznatiji hrvatski celebrityji, a među uzvanicima se pronašlo mnogima omiljeno televizijsko lice, Barbara Kolar (49). Otkako se dovela u top formu, uživa u kombinacijama kojima naglašava obline i tijelo, a ovoga je puta mnogima zagolicala maštu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za zabavu je odabrala crno-zlatnu kombinaciju, a posebnu je pažnju privlačio upravu gornji dio - crni sako sa zlatnom, šljokičastom mašnom, ispod kojeg Barbara nije odjenula apsolutno ništa. 

- Party animals - napisala je u opis fotografije sa zabave koju je objavila na društvenim mrežama, gdje pozira sa svojim kolegom s radija, pjevačem Sašom Lozarom.

'KAKAV RAVAN TRBUH...' Nikad mršavija Barbara Kolar pohvalila se fotkom u bikiniju

Za dobru atmosferu pobrinuli su se upravo Lozar, ali i Nika Turković, Matija Cvek, kao i najveće iznenađenje večeri, Petar Grašo.

Barbara često na društvenim mrežama podijeli fotografije iz svog privatnog života. Međutim, na njima ne vidimo često glamurozne haljine i frizure već Barbarinu svakodnevicu.

Drago joj je kad joj nepoznati ljudi kažu da uživo izgleda bolje nego na televiziji jer je to znak da je s pratiteljima u potpunosti iskrena i ne uljepšava fotografije. U slobodno vrijeme voli prošetati psa u prirodi, družiti se s obitelji i prijateljima, ali i dosta čitati.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 128

  • 27.12.2019.

    Barbara je prelijepa dama, ali s pet kila više bila bi još ljepša.. I kreme pritiv bora nisu isto što i botoks, draga Barbi.. ❤️😊

  • 27.12.2019.

    OK, ma neka je odjenula taj sako, ali što mi jadni imamo s tim?!

  • 27.12.2019.

    Zadnji trzaj.. 😉👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare