To je to što me zanima!

Kolega iz JNA: Salome je uvijek nasmijavala vojnike

Transseksualka Salome (40) rođena je kao Nenad Ćuća-Žentil. Prije operacija nosa i lica te ugradnje grudi služio je krajem 80-ih vojni rok
Vidi originalni članak

Bojao sam se kako će Salome izgledati bez šminke, ali moram priznati da dobro izgleda. Jedino ne znam bih li s njom izašao na večeru jer tko bi je dočekao da se sredi, rekao je komentator “Celebrity Big Brothera” Šajeta o najpoznatijoj transseksualki Salome. Rođena Rabljanka već nekoliko godina živi i radi u Sloveniji. Pravim imenom Nenad Ćuća-Žentil rođena je 23. studenog 1968. godine na Rabu. Rekla je kako je kao dijete uvijek maštala o poslu plesačice, pjevačice ili bilo čega vezanog uz “ženski” posao, ali to nije bilo moguće jer je bila muško. Tako je 1986. Nenad odslužio vojni rok u mornarici JNA u Puli. Tad nitko nije znao da je Nenad drukčiji. Nije se ni po čemu isticao od drugih. Baš kao i danas, bio je dobro raspoložen i šalio se s vojnicima, kaže njegov tadašnji kolega.

'SALOME JE ROĐENA SA ŽENSKIM MOZGOM’
Pjevačica Anđa Marić za svoju prijateljicu Salome ima samo riječi hvale. Još prije ulaska u kuću rekla je da će joj nedostajati zajedničko ispijanje kavica u Ljubljani, gdje obje žive.
- Ona je od sebe i tjelesno napravila ženu jer njezin mozak, što je sad i znanstveno dokazano, rođen ženski - napisala je Anđa o svojoj prijateljici na blogu. Salomeina druga prijateljica, Marlena iz poznatoga slovenskog benda Sestre, kaže da je Salome zabavna i iskrena.
- Ona u kući ništa ne skriva. Ona je Salome - kaže Marlena.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • user_20742 13.03.2008.

    taj salome se pretvara da je žena i oženjen je? mislim šta je sad on?peder,lezba,ili?

  • dbanon_ri 12.03.2008.

    Inkoba: daj molim te... sve 5, tolika su mi smetnja roditelji da im ja JM po spisku

  • Inkoba 12.03.2008.

    salio sam se ba tak kad sam poslo vidjeo sam da poruka ne zvuci kako treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare