To je to što me zanima!

Kolege će Ivanu Kovač obasuti cvijećem i voćem u rodilištu

SRETNE VIJESTI Obitelji Kovač čestitke pristižu sa svih strana, a kolege žele zagrliti bebu Elenu. Ivana, navodno, planira s poslovnim obvezama nastaviti već na jesen
Vidi originalni članak

Legendarni pjevač presretan je što je postao dida. Dan prije rođenja unučice pjevao je u Podstrani s kolegom Miroslavom Škorom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kći jedinica pjevača Mate Miše Kovača (76) u nedjelju je u Zagrebu rodila kćer Elenu. Ivani Kovač (39), također pjevačici, i njezinu partneru Elviru Hasanhodžiću (32) to je prvo dijete.

- Još ne vjerujem da ću postati majka, doima se nestvarno - izjavila je nedavno glazbenica.

Ivana, navodno, planira s poslovnim obvezama nastaviti već na jesen iako je rano u trudnoći prestala nastupati jer nije htjela riskirati zdravlje. Posljednju pjesmu izbacila je u svibnju, a zove se 'Da si muško'.

Ivana Kovač je Mišina kći iz drugog braka s Anitom Kovač. Razveli su se nakon tragične smrti njihova sina Edija, a legendarni pjevač je već 15 godina u braku s Lidijom (44). Ivana je Emira upoznala u Tribunju, gdje je često boravila kod majke.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 09.08.2017.

    Ivana, odgajaj dite sama, dica brzo rastu. Pusti pivanje ima vrimena za to.

  • mily 08.08.2017.

    sretno Eleni! Ali, zar obitelj Kovač nisu najveći Hrvati?:)

  • emilzatopek 08.08.2017.

    Neću komentirati niti Mišu niti njegovu kćer, niti čin rođenja. Jedino mi se sviđaju ove čizme od njenog muža, mislim da bi mi pristajale uz traperice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare