To je to što me zanima!

Kolege Lukea Perryja: 'Dragi prijatelju, ti to možeš izdržati'

- Riječi ne mogu opisati kako se loše osjećam nakon što sam saznao šokantne vijesti. Pomolimo se svi da bi se što prije oporavio - napisao je na društvenim mrežama njegov kolega iz serije, Ian Ziering
Vidi originalni članak

Dragi prijatelju, držim te čvrsto i šaljem ti mnogo snage. Ti to možeš izdržati, napisala je na društvenim mrežama glumica Shannen Doherty (47) i tako uputila javnu podršku kolegi iz serije 'Beverly Hills' Lukeu Perryju (52). On je sredinom tjedna završio u bolnici nakon što je pretrpio moždani udar. 

Perryja se prisjetio još jedan kolega iz serije u kojoj se proslavio, glumac Ian Ziering (54). Objavio je njihovu zajedničku fotografiju sa seta, a pored nje napisao emotivan status.

- Riječi ne mogu opisati kako se loše osjećam nakon što sam saznao šokantne vijesti. Pomolimo se svi da bi se što prije oporavio - napisao je na društvenim mrežama Ziering.

Perry je najpoznatiji po ulozi Dylana u seriji 'Beverly Hills', a nedavno je glumio i u tinejdžerskoj seriji 'Riverdale'. Njegova supruga na setu, glumica Molly Ringwald (51) na Twitteru je poslala najljepše želje svom kolegi i dobrom prijatelju.

- Šaljem ljubav Lukeu Perryju - ukratko je napisala. 

Da stvar bude još gora, na taj isti dan kad je Perry završio u bolnici, objavljena je vijest da će se uskoro krenuti sa snimanjem novih epizoda serije 'Beverly Hills', što je odmah oduševilo njihove obožavatelje.

Glumac se trenutno nalazi u bolnici, i to na intenzivnoj njezi, a njegovo točno zdravstveno stanje još uvijek nije poznato javnosti.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kajzer/soze/80🇷🇸 01.03.2019.

    Serija mog detinjstva😃...Ja sam njega i onu plavušu Jeny Gart najviše gotivio...A posle Beverli Hilsa,australijska serija "nestašne godine"lik koji je glumio Drazika i za mene najlepša glumica ikad Lara Cox koja je tu glumila Anitu😍

  • 01.03.2019.

    brz oporavak dylane

Komentiraj...
Vidi sve komentare