To je to što me zanima!

Kolege se opraštaju od Keme: Hvala ti na svemu, prijatelju

Počivaj u miru, dragi Kemice, napisao je na društvenoj mreži Zdravko Čolić. Čola je samo jedan od mnogih koji su se oprostili od dragog kolege i voljenog prijatelja
Vidi originalni članak

Nažalost otišao je još jedan veliki umjetnik i prijatelj u tišini. Živio je skromno i s puno ljubavi i razumijevanja prema svima oko sebe. Dragi Kemo, počivao u miru. Iskrena sućut obitelji. Hvala ti na svemu, prijatelju, napisao je na društvenoj mreži Tony Cetinski (45).

Pjevač je samo jedan od zvijezda koje su tužne zbog smrti Kemala Montena. Sarajevski pjevač preminuo je jutros u KBC-u Rebro zbog sepse.

- Kad sam bila mala, mazila sam televiziju kad bi ugledala Kemala Montena i govorila mami: "Ovo je jako dobar čovjek..." Napisao je pjesmu s kojom sam se vraćala u život nakon teških situacija... Imala sam sreću da s njim nekoliko puta zapjevam, a puno puta da s njim sjednem i umirem od smijeha. Otišao je moj dobar čovjek tamo gdje raste zelenija trava i gdje je nebo plavlje. Pretužna sam, puklo mi je srce. Počivao u pjesmi - napisala je Severina (42).

Zdravko Čolić (63) kolegi glazbeniku poželio je da počiva u miru jednako kao i Nina Badrić (42).

Sućut zbog smrti pjevača na društvenoj mreži izrazila je i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (46). 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • GORANIN_1 22.01.2015.

    Otišao je VELIKI mjetnik , glazbenik a napose VELIKI ČOVJEK. Ne po stasu ali po srcu , duši , osobnosti. Kemo bio si i stati ćeš dio moje i tvoje generacije. Neka ti je vječna HVALA za sve one prelijepe pjesme koje si nam podario, Obitelji najiskrenija sućut. Zbogom legendo , neka te dragi Bog čuva.

  • zgpurger1 22.01.2015.

    Nebo je dobilo još jednu zvijezdu.Gospodine Monteno,počivajte u miru.

  • mmzg 21.01.2015.

    Jutro je sumorno bilo sinoc je otisla Ana promijenila je lice i svoja osjecanja. Sinoc je bilo tako kraj je dosao svemu a jutros me ljudi zovu traze mi novu temu. Napisi jednu ljubavnu nek nesto novo bude samo nek nema suza na to smo navikli ljude. I pisem pjesmu ljubavnu al' suza mora biti kako da pjevam o ljubavi kad tugu ne mogu skriti. Samo je kazala tiho od nocas nisam tvoja i dlan je leden bio i osmijeha nije bilo. Ja nisam kazao nista samo zatvorih oci Ana je otisla sinoc i ljubav pade u noci Napisi jednu ljubavnu nek nesto novo bude samo nek nema suza na to smo navikli ljude. I pjevam pjesmu ljubavnu al' suza mora biti kako da pjevam o ljubavi kad tugu ne mogu skriti. Gospodine Monteno, zaista cete nam nedostajati. Pocivali u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare