To je to što me zanima!

Kolumbijac voli Nižetića: Pjeva 'Brutalero' i kopira njegov spot

Hrvatski pjevač vidio je Tzakzovu objavu, u kojoj je ovaj napisao i da je Nižetić definicija cool tipa, i podijelio je na svom profilu. U svojoj verziji pjesme Suagwá glumi kao i Luka u spotu za pjesmu
Vidi originalni članak

Veliki obožavatelj Eurosonga Tzakzo Suagwá iz Kolumbije na Instagramu je objavio svoju verziju pjesama za koje misli da su trebale proći na natjecanje. Prva među njima je pjesma 'Brutalero' Luke Nižetića (35). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski pjevač vidio je Tzakzovu objavu, u kojoj je ovaj napisao i da je Nižetić definicija cool tipa, i podijelio je na svom profilu. U svojoj verziji pjesme Suagwá glumi Lukin nastup s Dore.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, pobjednica Eurosonga 1998. godine Dana International otvorit će ovogodišnje finale 64. izdanja Eurosonga. Pjevat će svoju pobjedničku pjesmu 'Diva' te pjesmu 'Tel Aviv' koju je pjevač Omer, koji je originalno izvodi, odbio pjevati jer je natjecanje na Šabat, odnosno dan odmora.

POGLEDAJTE VIDEO:

KRALJEVSKA BEBA STIŽE? Ljudi su zbog ovoga uvjereni da Meghan upravo rađa

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 29.04.2019.

    s ovom pjesmom bi nešto napravili na eurosongu jer je vesela ali ona pjesma roka nece ni u top 15.

  • 29.04.2019.

    Trebsli smo i mi našeg pe..... poslati na eurosong... možda još spojiti ga sa ciganovićem,modnim mačkom u pozadini kao gay plesačima i vesnom pusić kao trans osobom i možda bi tek onda imali ikakve šanse protiv gay imigranta iz francuske

  • 29.04.2019.

    Zaboravili ste napisati da ovaj Kolumbijac pjeva bolje od Nižetića, a pjesma je btw bezveze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare