To je to što me zanima!

Komičar se srušio na pozornici, kasnije otkrili da ima koronu...

Nisam imao simptome gripe, nisam imao kratak dah niti teškoća s disanjem. Nisam kašljao niti imao temperaturu. Nisam izgubio niti osjetilo mirisa. Očito sam izgubio samo svijest, tvrdi glumac
Vidi originalni članak

Glumac, komičar i bivši voditelj CNN-a, D.L. Hughley (57) pozitivan je na korona virus, prenosi CNN. Oglasio se i na društvenim mrežama gdje je napisao kako se srušio tijekom nastupa u Nashvilleu pa je otišao na pregled.

- Bio je iscrpljen nakon što je tijekom tjedna radio i putovao - rekla je publicistica Yvette Shearer. U objavi na Instagramu glumac je objasnio kako je otkrio da je zaražen tek nakon što su ga odveli u bolnicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli realdlhughley (@realdlhughley)

Objasnili su mu kako je njegov slučaj asimptomatski.

- Nisam imao simptome gripe, nisam imao kratak dah niti teškoća s disanjem. Nisam kašljao niti imao temperaturu. Još uvijek je nemam. Nisam izgubio niti osjetilo mirisa. Očito sam izgubio samo svijest - napisao je glumac. 

Kaže kako će se vratiti u hotelsku sobu u karantenu na dva tjedna nakon što napusti bolnicu, a svojim se pratiteljima na Instagramu zahvalio na zabrinutosti. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 21.06.2020.

    A kaj je to korona????

Komentiraj...
Vidi sve komentare