To je to što me zanima!

Koncert mu otkazan, pa Halid častio Hanku i Žeru s ćevapima

Kralj narodne glazbe trebao je pjevati na Rujanfestu, ali je zbog nevremena njegov koncert prebačen u drugi termin. Halid je često u Zagrebu, gdje s društvom voli zasjesti u prijateljev restoran
Vidi originalni članak

Nešto me ‘bolucka’ u leđima, ali nije ništa alarmantno. Radim dalje, planiram snimiti i četiri nova CD-a u jednom, rekao je Halid Bešlić (63).

Kralj narodne glazbe trebao je pjevati na Rujanfestu, ali je zbog nevremena njegov koncert prebačen u drugi termin. Halid je često u Zagrebu, gdje s društvom voli zasjesti u prijateljev restoran. Ovaj put pridružili su mu se Dražen Žerić i Hanka Paldum.

Halid je nedavno rekao da će mu idući album kojeg snimi biti posljednji. Svo slobodno vrijeme pjevač provodi s unucima. 

Rujanfest su nastupima otvorili Jole i Željko Joksimović. Festival traje do 25. rujna. Ulaz je do 19 sati besplatan, a kasnije su sve ulaznice 25 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • novkovka 20.09.2017.

    a koji je to restoran?

  • Viktorija0107 19.09.2017.

    Nešto je drugo tu bilo u igri.Šator je bio pun puncat ljudima i onda su nas sve istjerali van...Pa je koncert otkazan zato što je padala kiša.

  • 18.09.2017.

    Pravopisni apel: NE- "Koncert mu otkazan, pa Halid častio Hanku i Žeru s ćevapima", DA" Koncert mu otkazan, pa Halid častio Hanku i Žeru ćevapima". Možda se ne primjeti, ali po Vašem naslovu je Halid častio Hanku, Žeru i ćevape... :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare