To je to što me zanima!

Koncert na trajektu za Korčulu: Sviramo za Olivera, njemu u čast, i svemu što nam je ostavio

Poznati glazbenici popt Marka Tolje, Tedija Spalata i Zorice Kondže okupili su se na opuštenom koncertu tijekom plovidbe u Velu Luku i otpjevali Oliverove hitove
Vidi originalni članak

Veliki projekt u sjećanje na Olivera Dragojevića naziva se 'Trag u beskraju', a započet je danas koncertom na trajektu koji putuje u njegovu Velu Luku na Korčuli. Nastupali su Tedi Spalato (67), Marko Tolja (37), Zorica Kondža (61), grupa 'Dupini' i  Ante Gelo (46). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sviramo za Olivera, njemu u čast, i svemu što je ostavio iza sebe - rekao je Tedi Spalato za Dalmatinski portal.

Putnici su oduševljeno pjevali, plesali i snimali izvedbu tijekom trosatne plovidbe. U veseloj i opuštenoj atmosferi otpjevali su zajedno Oliverove hitove 'Nadalinu', 'Trag u beskraju', 'Cesarica', 'Što to bješe ljubav' i mnoge druge.

Marko Tolja se od uzbuđenja skinuo bos i pjevao 'Volim Olija' skačući po palubi. Tedijeva izvedba 'Traga u beskraju' posebno je dirnula publiku, a društvo im je pravila i mlada pjevačica Mia Dimšić (28), koja je na svom Instagramu podijelila trenutke s koncerta.

USUSRET KONCERTU ZA LEGENDU Kondža: 'Nije lako biti supruga glazbenika. Oliverova Vesna je to znala biti, znala ga je pustiti'

Zorica Kondža je otpjevala 'Singin' that rock 'n' roll', a publika je sudjelovala u nastupu pjevajući pjesmu od riječi do riječi.

Stolovi su bili puni hrane i pića, a putnici, kao i izvođači vidno su uživali u svakom trenutku ove vožnje nabijene emocijama, koja je posvećena u potpunosti voljenom Oliveru.

Glazbenici će za dva dana nastupati u Veloj Luci kako bi odali počast Oliveru, a projekt 'Trag u beskraju' organizira Općina Vela Luka s Centrom za kulturu i Turističkom zajednicom 'Vela Luke' te udrugom 'Luško lito'.

Ovog će se tjedna nizom događanja sjećati na Olivera i njegovo stvaralaštvo, a vrhunac je u četvrtak, 29. srpnja kad će ispred ispred crkve Sv. Josipa u Veloj Luci biti održan veliki koncert. 

Oliveru u čast bit će otvorena izložba pod nazivom 'Oliver u objektivu Livija Andrijića', a položit će se i vijenac položit mjesnom groblju uz recital.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 27.07.2021.

    Ovdje je evidentno krsenje mjera svetog nam stozera i prve zapovijedi, ja sam stozer tvoj nemaj drugih stozera

  • undžgapar 27.07.2021.

    kaj nije najlepše kad si Gelo popeva nekaj, mmmmm...

  • 27.07.2021.

    ko im ovo plaća?

Komentiraj...
Vidi sve komentare