To je to što me zanima!

Koncert s bivšim: Ana Rucner svirat će sa Srebrnim krilima

Nakon nastupa na Eurosongu, Ana Rucner kreće u nove izazove. Ovaj put, violončelistica će nastupiti s bivšim suprugom Vladom Kalemberom i njegovim Srebrnim Krilima
Vidi originalni članak

Violončelistica će početkom lipnja u Mariboru svirati sa Srebrnim krilima. Ani Rucner (32) i Vladi Kalemberu (63) bit će to prvi zajednički cjelovečernji koncert.

Par je dosad znao nastupati s pokojom pjesmom. Bivša supruga Vladu je nedavno za rođendan iznenadila i s njihovim sinom Darijanom (10) odvela u restoran brze hrane na hamburgere.

Ana i Vlado bili su u braku devet godina, a rastali su se 2014. godine. Par je ostao u izvrsnim odnosima, te su isticali da se i dalje vole, samo 'na drukčiji način'. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • japanokinez 02.06.2016.

    Tako me interesira kako ce Ana kada nabasa na novog dečka održavati prijateljski odnos sa bivšim koji je šije za više od duplo. Jadan novi dečko, a to da trebaju biti u dobrim odnosima, neka ih.

  • piksa123 02.06.2016.

    svirat ce frulu klececi

  • novkovka 02.06.2016.

    konačno neka lijepa vijest.nema veze što su se rastali ali ostali su si dobri ponajviše radi sina da ne pati zbog roditelja.mogu biti primjer onima koji se stalno svađaju i potežu po sudovima(i novinama-npr.sevka).

Komentiraj...
Vidi sve komentare