To je to što me zanima!

Koncertnu dvoranu u Skoplju nazvat će po Toši Proeskom

Obitelj Proeski svaki dan na pjevačevu grobu se pomoli i zapali svijeću. U podne će iz Nove Gradiške dotrčati maratonci, pripremili su i vatromet u sjećanje na pjevača
Vidi originalni članak

Zauvijek ću žaliti što ga više nema. Bio je poseban pjevač i divan čovjek, kaže glazbenik Nikša Bratoš. Za makedonskog pjevača pisao je aranžmane. Tošin šogor Slave Ristevski rekao je da će i ove godine Kruševo obilježiti godišnjicu Tošina odlaska.

- Obitelj još svaki dan posjećuje Tošin grob i pali svijeće, a tako će biti dok god smo živi - kaže Slave. Njegovi roditelji povukli su se iz javnosti. Sjećanje na Tošu počet će obilježavati u četvrtak u 6.20 sati. Tada je 2007. Proeski u 27. godini poginuo kraj Nove Gradiške u prometnoj nesreći.

- Obitelj i prijatelji okupit će se na njegovu grobu, a zatim krenuti u Manastir Preobraženja u Kruševu. U podne će iz Nove Gradiške dotrčati maratonci, a pripremili su i vatromet u sjećanje na pjevača - kaže Slave.

Obiteljska prijateljica Sonja Aleksoska kaže da će se nova koncertna dvorana u Skoplju nazvati po Toši.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • fiore 17.10.2014.

    toše je bio momak koji je zračio pozitivom,a i dok je pjevao smješak nije silazio sa njegovih usta!šteta što je otišao tako mlad,a tko zna koliko bih nas još uveseljavao svojim pjesmama,svojim osmjesima,..................stvarno fali!a sve mislim kao da je tu,kao da će se odnekud pojavit i zapjevat napr."igre bez granca" !toše,počivaj u miru!

  • Lijepo vrijeme 17.10.2014.

    Vrhunski umjetnik! Počivao u Božjem miru!

  • damir62_1 16.10.2014.

    ..neka..zaslužio je

Komentiraj...
Vidi sve komentare