To je to što me zanima!

Korana Gvozdić: Na muškarcu mi se sviđa kad nosi trenirku

Bivša manekenka kaže da više ne provodi puno vremena u kupovini, a ni pred ormarom. Radi tri posla odjednom pa nema vremena za ljubav, piše časopis Extra
Vidi originalni članak

Korana Gvozdić (28) uz posao u marketinškoj agenciji, angažirana je i u mnoštvu reklama, a nedavno je postala i voditeljica u dvije emisije na CMC-u. Zaključila je da sve te poslove može uskladiti, no kako je rekla, za časopis Extru, zbog brojnih obaveza nema vremena za ljubav. Iako joj mnogi dijele komplimente za njezin izgled i dotjeranost, kaže da privatno uglavnom izgleda kao da ju je 'donijela poplava'. 

- Neko vrijeme sam na kave išla u pidžami. Prijateljice su se već navikle na to - rekla je Korana koja tvrdi da u zadnje vrijeme rijetko kupuje i sve manje vremena provodi pred ormarom u kojem prevladavaju haljine. Sviđa joj se kad muškarci nose trenirke, a ne voli kad imaju podignute ovratnike. 

- Na to sam alergična. No, ako ne osjetim kemiju ni najbolja trenirka ne može mu pomoći - zaključila je Korana. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ZagrebNightsDvdcom 08.11.2011.

    Mogla bi se zaposliti u cirkusu "Pinkosole" ko i Tina Katanić, ona tam radi ko mađioničareva zečica i ima puno slobodnog vremena.

  • Faustina009 08.11.2011.

    I ja obožavam nositi trenirke koje su mi točno po tjelu/nogama u kombinaciji sa malo višljim petama, u tojme se osječam super/mrak..

  • Veki-Zagreb 08.11.2011.

    Korana, meni se na tebi sviđa sve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare