To je to što me zanima!

Korejska glumica jede tri žlice riže na dan kako bi bila mršava

Glumica, koja je bila poznata po svojim oblinama, pojavila se u jednoj emisiji i sve iznenadila 'novom' i vidno mršavijom figurom. Ubrzo nakon toga otkrila je kako održava liniju
Vidi originalni članak

Lee Tae-Im (30) uzburkala je duhove nakon što je nedavno otkrila da dnevno jede samo tri žice riže dnevno, a sve kako bi održala vitku liniju.

Glumica, koja je bila poznata po svojim oblinama, pojavila se u jednoj emisiji i sve iznenadila 'novom' i vidno mršavijoj figurom. Ubrzo nakon toga otkrila je kako jede svega tri žlice riže dnevno u svrhu održanja vitke linije.  Na ovako radikalnu dijetu odlučila se nakon što je snimila fotografije s još dvije popularne glumice te je ustanovila  da 'nije u tako dobroj formi kao što su one'.

- Kada sam vidjela fotografije osjećala sam se užasno. Sramila sam se svog tijela. Toliko sam se uzrujala da sam počela plakati - otkrila je. Dodala je kao je svjesna da ovaj način održavanja linije nije zdrav te naglasila kako ne želi da se drugi povedu njezinim primjerom.

Ekstreman gubitak kilograma nije prošao nezapaženo ni kod njezinih obožavateljam koji su na glumičinim profilima na društvenim mrežama ostavljali zabrinute komentare te su izrazili nezadovoljstvo njezinom novom linijom.

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Jersey 20.04.2017.

    Rucak, Dorucak i Vecera...sasvim dovoljno 😁

  • xoxogirl13 19.04.2017.

    Katastrofa...

  • 19.04.2017.

    ovo je previše

Komentiraj...
Vidi sve komentare