To je to što me zanima!

Koriste li zvijezde djecu da bi promovirali sami sebe?

Koriste li slavni roditelji nevinu djecu kako bi sebe doveli u središte pozornosti? Misle li oni, osim na sebe, na svoju djecu i njihovu psihu?
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme djeca poznatih roditelja često su u novinama. Obiteljske drame "lome" se preko njihovih leđa, a nitko se ne pita kako će to utjecati na njihov daljnji psihički razvoj. Simona i Ante Gotovac ne skrivaju svoju kćer u međusobnim obračunima, a slike njihove dvogodišnje kćeri Gabrijele "krase" časopise. Na udaru javnosti našla se i jednogodišnja Lana Lourdes, izvanbračna kći Mirele Rupić i Gorana Višnjića. Jesu li roditelji koristili nevino dijete kako bi sebe doveli u središte pozornosti? Misle li oni, osim na sebe, na svoju djecu? Cijeli svijet je bombardiran novorođenim blizancima Angeline Jolie. Mnogi smatraju da ona svoj humanitarni rad koristi za vlastitu promociju. Služe li joj djeca za istu svrhu?

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Jasnna 22.08.2008.

    naravno da koriste pogotovo angie i brad. a u hrvatskoj se mirela rupić proslavila na račun svoje malene. katastrofa!

  • Spaya 22.08.2008.

    Normalno da koriste, da mogu usvojili bi cijelu Afriku, pa bi ih proglasili svecima. Iskreno me čisto zaboli za te zvijezde jer imam svoj život koji je ok a oni ne mogu na wc a da ih netko ne slika. Ipak su barem toj djeci omogućili dobar život pa je to veliki +

  • djana 22.08.2008.

    da bilo koji običan čovjek djete iskoristi za takve stvari centar za socijalnu skrb bi im uzeo djecu da se ne bi ni snašli.da li ste vi možda zaboravili u kakvom još mi uvijek društvu živimo društvu u kojima moćnici imaju pravo raditi stvari koje mi obični ljudi ne smijemo niti pomisliti!i da li je uopće potreban diskusija na tu temu kada svi znamo kako stavri stoje??!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare