To je to što me zanima!

Korona party u Miamiju: Mlada ekipa razuzdano pleše na jahti

Plaže i restorani na Floridi su još uvijek zatvoreni, no ovu ekipu to ne brine. Mladići i djevojke napravili su zabavu na jahti, a pritom su zaboravili na socijalno distanciranje i život u izolaciji
Vidi originalni članak

Iako pandemija korona virusa još nije završila, a svi bismo trebali još uvijek biti na oprezu, fotografije s jedne plaže u Miamiju pokazuju upravo suprotno. 

Mlade djevojke i mladići uživaju u raskalašenom partyju, a pritom su zaboravili na socijalno distanciranje i život u izolaciji. U kupaćim kostimima djevojke mrdaju guzicama na jahtama u turističkom središtu Miami Beachu na Floridi. Grle se, plešu i zabavljaju. Bez ikakvog poštovanja minimalne udaljenosti. 

Plaže i restorani na Floridi su još uvijek zatvoreni, no ovu ekipu to ne brine.

SAD još uvijek vodi borbu protiv korona virusa. Broj umrlih dosegnuo je 76.938, a njihov broj prosječno je iznosio dvije tisuće osoba dnevno od sredine travnja unatoč naporima da se ta epidemija uspori.

Broj zaraženih je više od 1,25 milijuna, no i dalje raste. Čini se kako takve informacije ne dotiču ovu mladu ekipu koja uživa na suncu i zabavlja se.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Šarić
#zajedno24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 08.05.2020.

    Dajte nekog starca/icu dovedite da i oni malo uživaju...

  • hizzy 08.05.2020.

    Isuse koje kante, europljanke su krema za ove. 1/10

  • Karamazov 08.05.2020.

    Znaci imas novaca ko kise i onda dovedes ove zene na jahtu... pa ovakve mozes dovest za 12kuna da ti plesu gole u krilu na sred rive

Komentiraj...
Vidi sve komentare