To je to što me zanima!

Poznata košarkašica objavila radosnu vijest: 'Bit ću mama'

Lijepa reprezentativka 2015. se udala za košarkaša Marka Sandrića, a par je objavio kako iščekuju prinovu
Vidi originalni članak

Antonija Sandrić (31), djevojački Mišura, očekuje sa svojim suprugom košarkašem Markom Sandrićem (31) prinovu, a radosne vijesti podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Postavila je fotografiju na kojoj s Markom uzbuđeno pozira, a u ruci drži fotografije s ultrazvuka. 

- Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti dragi Bože što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka - napisala je Antonija i otkrila kako je trenutačno u dvanaestom tjednu trudnoće. 

Hrvatska košarkaška reprezentativka igra za švedskog prvaka Lulea Basket, ali karijeru će na neko vrijeme staviti postrance. Karijeru je Šibenčanka započela u rodnom kraju gdje je i izgradila ime prije inozemnih angažmana. 

Slovi za jednu od najljepših sportašica svijeta. Na Mediteranskim igrama u Pescari 2009. izabrana je za najljepšu sportašicu Mediteranskih igara, a na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. poznati američki portal Bleacher Report izabrao ju je za najljepšu sportašicu Olimpijskih igara. 

TRANSFORMACIJA KOŠARKAŠICE Od fatalne plavuše do 'ozbiljne' brinete: Antonija se igra kosom

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 12.07.2019.

    Opet intimne stvari moraju svi znat. Stvarno glupo. Što nije stavila i sliku kad su radili dite!!!😝

  • krao_sam_1 12.07.2019.

    Sve je to lijepo ali kad dodje dijete muški podvije rep ode u krčmu,a žena služi 24 sata ,ubi se od trčanja. Puna podrška muškima.

  • plik 12.07.2019.

    Marko zategnio i posijao.. ajde, neka... :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare