To je to što me zanima!

Kraj jedne legendarne karijere: Cindy Crawford ide u mirovinu

Cindy je bila jedna od originalnih supermodela i zaslužna je za populariziranje manekenstva u cijelom svijetu. Njezina karijera već traje više od 20 godina
Vidi originalni članak

Kada 20. veljače napuni 50 godina, Cindy Crawford planira otići u mirovinu. Više se uopće neće baviti poslom modela, koji je posljednjih 15 godina povremeno obavljala nakon što je 2000. godine prestala biti model i manekenka  'sa stalnim radnim vremenom'.

- Ne želim se više nastavljati dokazivati. Sigurno ću još tu i tamo pozirati sljedećih deset godina, ali ne više kao model. I to je u redu. Uspjela sam u tom poslu. Radila sam s mnogo nevjerojatnih fotografa - rekla je.

Postala je zvijezda 80-ih godina prošlog stoljeća, a karijeru je započela tako da ju je kao tinejdžericu otkrio fotograf u njezinom rodnom gradu DeKalbu u Illinoisu, koji ju je fotografirao u bikiniju za lokalne novine. Dugo je bila opsjednuta svojim izgledom, ali nedavno je rekla kako želi prihvatiti to što će napuniti 50 godina te da želi dostojanstveno ostariti.

- Žene poput Helen Mirren i Jane Fonde izgledaju odlično i prikladno svojim godinama. Prekrasne su, ali ne pokušavaju izgledati kao da imaju 30 godina. Tako se ni ja ne želim natjecati sa svojom 14-godišnjom kćerkom, zato jer bi sigurno izgubila - objasnila je Cindy.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • kung fu panda 01.02.2016.

    eto što ću ja sad svako ljeto prijetim da ću ona postati :)))

  • Leaena 01.02.2016.

    Lijepa bila...lijepa ostala...mislim da će njena kćerka nastaviti njenim stopama

  • Korisničko ime ne postoji 01.02.2016.

    ne bih se zacudila da se opet pojavi kao zastitno lice ili na nekoj naslovnoj strani.ko se bavi takvom vrstom posla, tesko prekine tu pricu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare