To je to što me zanima!

Kraj nakon 11 godina: Prekinuli Naomi Watts i Liev Schreiber

GODINA HOLIVUDSKIH PREKIDA Glumački par zajedno je od 2005., nikada se nisu vjenčali i imaju dvojicu sinova. Watts i Schreiber sada su krenuli svatko na svoju stranu
Vidi originalni članak

Bura oko Brangelininog ljubavnog brodoloma još se nije smirila, a već stižu nove loše vijesti iz Hollywooda. Naime nakon 11 godina veze glumački par Naomi Watts (47) i Liev Schreiber (48) odlučili su krenuti svatko svojim putem.

- Posljednjih nekoliko mjeseci došli smo do zaključka da je za našu obitelj najbolje da se nas dvoje kao par razdvojimo. S velikom ljubavlju, poštovanjem i prijateljstvom u našim srcima radujemo se što ćemo zajedno odgajati djecu i istražiti ovu novu fazu u našem odnosu - piše u zajedničkoj izjavi para.

Watts i Schreiber zajedno se od 2005. godine, nikada se nisu vjenčali i imaju dva sina, Alexandera (9) i Samuela (7).

Par se posljednji put zajedno pojavio u javnosti ranije ovog mjeseca na Toronto International Film Festivalu, na premijeri filma 'The Bleeder', u kojem zajedno glume. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kung fu panda 29.09.2016.

    lako se kulturno razvest kao njih dvoje kad se nisu vjenčali

  • El Tractor 27.09.2016.

    Ray Donovan je sigurno upecao koju mlađu sa seta.

  • 27.09.2016.

    ako će se rastati na takav ljudski način i dalje imati zdravu komunikaciju što se tiče brige za djecu onda mogu poslužiti kao primjer mnogim drugima koji preko djece liječe svoje komplekse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare