To je to što me zanima!

Kraj velike ljubavi: Selena Gomez i Bieber opet prekinuli?

Par se do nedavno zajedno pojavljivao u javnosti, a vijest o ljubavnom krahu šokirala je njihove obožavatelje. Ubrzo su krenula nagađanja o razlozima prekida
Vidi originalni članak

Mlade glazbene zvijezde, Selena Gomez (25) i Justin Bieber (24) opet muče ljubavi jadi. Naime, nakon što su se nedavno pomirili, sada su odlučili uzeti 'pauzu' u vezi, pišu američki mediji.

VESELJE U OBITELJI Stiže 'pojačanje': Bieber će uskoro dobiti još jednu sestru

Par se do nedavno zajedno pojavljivao u javnosti, a vijest o ljubavnom krahu šokirala je njihove obožavatelje. Ubrzo se počelo nagađati o razlozima prekida pa se tako na 'tapeti' našla i Selenina majka  Mandy koja nije bila oduševljena izborom partnera s svoje kćeri. Ipak, kako javlja People, njihov prekid nema apsolutno nikakve veze s Mandy.

- Na njihovu pauzu nije utjecala Selenina majka. Oni su imali svoje probleme i zato su prekidali i mirili se - kazao je izvor blizak paru koji je naglasio kako Selena nikada ne bi bazirala vezu na osnovu mišljenja svoje majke. 

IZNENAĐENJE Selena dečka Biebera ganula porukom za njegov rođendan

- Oni se u nekim stvarima nisu slagali, ali ne bi me iznenadilo da se pomire već za tjedan dana - zaključuje izvor.

Inače, Selena i Justin su se mirili i prekidali od 2011. do 2015. godine. 'Golupčiće' su fotografi ponovno uhvatili zajedno dok su izlazili iz njezina doma u listopadu, nakon što je atraktivna brineta objavila da više nije u vezi s glazbenikom The Weekndom. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • EneBell 13.03.2018.

    To mora da je ljubav... To mora da je ljuubaav...

  • samo naprijed 13.03.2018.

    al ste gadni i vi i oni

  • ha eto 13.03.2018.

    O fuck, nadam se da je ovo samo ne slana šala

Komentiraj...
Vidi sve komentare