To je to što me zanima!

Kralj Charles pripremio poseban poklon za unuku, princ Harry ga odbio: 'Ekstravagantan je...'

Kralj je za svoju unuku pripremio kućicu koja je izrađena po narudžbi. Kako je izvor blizak kraljevskoj obitelji rekao, Charles je unuci htio pokloniti dar koji će koristiti i koji će biti samo njen
Vidi originalni članak

Kći princa Harryja (38) i Meghan Markle (41), malena Lilibet, prije nekoliko je dana proslavila drugi rođendan, a djed, kralj Charles (74) za nju je pripremio poseban poklon. Ipak, Lilibet taj poklon nije nikad dobila jer je Harry rekao kako je previše ekstravagantan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kralj je za svoju unuku pripremio kućicu koja je izrađena po narudžbi. Kako je izvor blizak kraljevskoj obitelji rekao, Charles je unuci htio pokloniti dar koji će koristiti i koji će biti samo njen.

UZ NJEGA JE EMOTIVNO VEZAN, ALI... Kralj Charles odriče se imanja u Walesu od 1,4 milijuna eura

- Ona bi takav poklon pamtila zauvijek – i zasigurno bi joj bio najveće iznenađenje - rekao je izvor. Harryju se poklon nije svidio te je ocu rekao da bi trebao biti manje ekstravagantan. Ne zna se što je naposljetku kralj kupio Lilibet, ali javnost je začudilo to što kći Harryja i Meghan nije dobila javnu čestitku od kraljevske obitelji na društvenim mrežama. Prošle godine, kada je punila jednu godinu, su čestitku objavili.

Kraljevski izvor objasnio je zašto kralj i kraljica Camilla neće podijeliti javnu čestitku za Lilibet. Razlog je taj što ne obilježavaju rođendane nezaposlenih članova obitelji.

- Oni, naravno, Lilibet žele sretan rođendan, ali ništa neće biti objavljeno ni na jednom kanalu - rekli su za britanske medije.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mars7 09.06.2023.

    nema tu vise dobrih odnosa...

  • Ludjakinja12 09.06.2023.

    Ajme, što je ružan

  • Demetra 💙 ⚜ 09.06.2023.

    Odbiti poklon? Nema te kulture u kojoj to nije krajnje nepristojno i neprihvatljivo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare