To je to što me zanima!

Kralj liposukcije i botoksa ne zna na koliko je zahvata bio

Do lipnja, kad je novi izbor ljepote, namjerava se stesati. Od klasične liposukcije, na kojoj je bio sedam puta, odustao je jer je bolna. Ne srami se pričati o estetskim zahvatima
Vidi originalni članak

Na botoks sam krenuo kad sam imao 33 godine. Ni sam ne znam koliko sam puta dosad bio na peglanju bora, kaže Boris Kosmač (40).

Imitator i organizator izbora ljepote, osim na botoksu, bio je i na ispumpavanju sala s trbuha kod prijatelja, estetskog kirurga Zorana Žgaljardića (55).

Riječ je o neinvazivnom tretmanu koji je potrebno napraviti šest puta. Kosmač kaže da se udebljao desetak kila jer je posljednjih godinu dana živio hedonistički. Putovao je svijetom i fino 'papao'.

- Volim papati pizze i sladolede. Ne znam kuhati, pa se hranim u restoranima - rekao je Kosmač. No do lipnja, kad je novi izbor ljepote, namjerava se stesati. Od klasične liposukcije, na kojoj je bio sedam puta, odustao je jer je bolna. Ne srami se pričati o estetskim zahvatima.

- Nisam ovisan, ali kad dođe potreba, zašto ne biti ljepši - kaže Kosmač. Podignuo je nos, a u jagodice ubrizgavao masno tkivo s trbuha. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • kllea 23.03.2017.

    pa kaže: "...posljednjih dana je živio hedonistički, putovao je svijetom i fino papao...". Pa kak?? Ma tko to uzdržava?? jbt, meni su i subote i nedjelje radne i razmišljam jel si mogu priuštiti da za 1.maj zatvorim dva dana da nešto spojim i konačno malo odmorim. puj!!

  • miranda40 23.03.2017.

    još mu ostaje presadjivanje kose.Predlažem s guzice na glavu.Jedino što će možda tada biti u maloj dvojbi neće znati treba li se počešljati ili pobrisati.A tko je on,da se o njemu piše

  • space2 23.03.2017.

    samo nečural

Komentiraj...
Vidi sve komentare