To je to što me zanima!

Kraljevska djeca pljeskala za britanske zdravstvene radnike

Princ George (6), princeza Charlotte (4) i princ Louis (1) su pljeskali, a kraljica Elizabeta (93) je pokret podržala fanfarama iz svog Windsor dvorca, gdje je izolirana
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakWilliam šalom o korona virusu naljutio Irce: 'Sorry, širimo ga'

Kao i u mnogim zemljama pogođenima korona virusom, ljudi su u Ujedinjenom kraljevstvu odlučili odati poštovanje onima koji su za vrijeme pandemije na prvoj crti pa su u točno predviđeno vrijeme zapljeskali i tom malom gestom željeli im dati dodatnu snagu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iznimka nije ni kraljevska obitelj. Sa službenog profila vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, objavljena je snimka na kojoj sve troje djece princa Williama (38) i Kate Middleton (38) plješće, a snimka je mnoge simpatizere obitelji oduševila.

- Za sve liječnike, medicinske sestre, njegovatelje, farmaceute, volontere i ostale zdravstvene radnike koji neumorno rade na pomoći onima koji su pogođeni COVID-19 virusom. Hvala vam - stoji u službenoj objavi. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kraljica nikad nije dopuštala Meghan da nosi njezin nakit 

Princ George (6), princeza Charlotte (4) i princ Louis (1) su pljeskali, a kraljica Elizabeta II (93) je pokret podržala fanfarama iz svog Windsor dvorca, gdje je izolirana. Kraljevska obitelj nedavno je objavila i kako je princ Charles (70) pozitivan na korona virus te da se dobro drži i ima tek blaže simpotome virusa.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mamacitabonita 27.03.2020.

    Malena je slika i prilika bake!

  • lisasimpson 27.03.2020.

    Mala ista baba

  • nervozni poštar 27.03.2020.

    U svijetu se uspostavlja novi poredak, a vi proklamirate ove parazite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare