To je to što me zanima!

Kraljić se udaje: 'Kada te frajer zaruči u karanteni, to je ljubav'

O svom odabraniku Nina nikad nije previše otkrivala. Nije ni otkrila njegovo ime. Prvi su put zajedno viđeni u javnosti prošle godine, a da je zaljubljena, pjevačica je otkrila na Instagramu mjesec dana ranije
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakMarijana se zaručila: 'Vratio mi je vjeru u ljude, tolerantan je...'

Pobjednica talent showa 'The Voice' 2015. i naša predstavnica na Eurosongu 2016., Nina Kraljić (27) nedavno je najavila kako se povlači s glazbene scene. Smatra kako u Hrvatskoj ne može pokazati svoje vokalne sposobnosti koliko bi željela, čime je razočarana. Međutim, nije sve tako sivo. Nini je sada podijelila i one sretnije vijesti. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Putm društvenih mreža objavila je kako se zaručila.

- Kada te zaruči frajer u karanteni dok cijeli dan hodaš u pidžami s neopranom kosom, onda je to ljubav. Hvala svima na čestitkama! - napisala je Nina na svom Instagram profilu.

Njezini su joj pratitelji u komentarima poželjeli svu sreću i mnoštvo dobrih i lijepih želja.

Nina inače krije svoj privatni život od očiju javnosti, no već se nekoliko puta do sada pohvalila sa svojim budućim suprugom objavljujući zajedničke fotografije. 

O svom odabraniku Nina nikad nije previše otkrivala. Nije ni otkrila njegovo ime. Prvi su put zajedno viđeni u javnosti prošle godine, a da je zaljubljena, pjevačica je otkrila na Instagramu mjesec dana ranije, objavivši fotku na kojoj se ljube. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakPetreković s curom na komičan način otkrio: Stiže prva beba!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • plavakava007 27.03.2020.

    Nakon svega dosad odgledanog ona je nekakav psiho-frik , prezentira svoj unutrašnji svemir kojeg razumije minoran postotak ljudi , a među njima nije moja malenkost ..... Pa šta je ona mislila ?!? , imat veliku tiražu , koncerte , slavu ?!? Nije sve ni u glasu i stasu nego je prvenstveno teško stvorit hit . Imali smo priliku se osvjedočit mnogim domaćim glazbenicima , naprave jedan hit , a posli toga udri u istom tonu već viđeno , znači kontinuiteta nema , a time ni kvalitete . Nije mi ju žao , sama je tako htjela i to je dio njenog života

  • No.1 27.03.2020.

    Sačekaj ti još do kraja karantene pa ćemo tek tada vidjeti što zapravo misli

  • killer 27.03.2020.

    Ženska glavo od dosade te zaprosio u karanteni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare