To je to što me zanima!

Kraljica Elizabeta II propustit će kraljevske vrtne zabave, ima probleme s pokretljivošću...

Vrtne zabave počet će se održavati idući tjedan po prvi put nakon tri godine i važni su događaji u kraljevskom kalendaru, jer se one koji su služili svojoj zemlji ili zajednici tada poziva u dom monarha
Vidi originalni članak

Britanska kraljica Elizabeta II (96) propustit će sezonu kraljevskih vrtnih zabava na kojima će je predstavljati članovi njezine obitelji, priopćila je Buckinghamska palača u četvrtak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kraljica ima poteškoća s pokretljivošću, ove je godine propustila brojna događanja, ali je obavljala virtualne obveze i druge dužnosti.

Vrtne zabave počet će se održavati idući tjedan po prvi put u tri godine i važni su događaji u kraljevskom kalendaru jer se one koji su služili svojoj zemlji ili zajednici tada poziva u dom monarha. 

- Njezino Veličanstvo Kraljicu predstavljat će drugi članovi kraljevske obitelji na ovogodišnjim vrtnim zabavama, a detalji o nazočnosti bit će potvrđeni u dogledno vrijeme - objavila je Buckinghamska palača. 

POVIJEST MINI SUKNJE Simbol bunta: Čak je i kraljica Elizabeta II. malo skratila svoju odjeću nakon pojave minice

Kraljica je u ožujku prisustvovala misi zadušnici za pokojnog supruga princa Philipa, vojvodu od Edinburgha. U veljači je doživjela svoj platinasti jubilej, preboljela je koronavirus, a 21. travnja je privatno proslavila svoj 96. rođendan na imanju u Sandringhamu.

Kraljica je u listopadu prošle godine provela noć u bolnici, a iduća tri mjeseca se pridržavala preporuka liječnika pa je obavljala laganije dužnosti i propustila niz istaknutih događaja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • iskra21 07.05.2022.

    To je jako čudno inače za osobu koja je toliko stara

  • simonairena 06.05.2022.

    ima skoro 100 god. , jako cudna stvar da nije bas pokretljiva🙈

  • Akull 06.05.2022.

    Vrijeme je za promjenu ulja......

Komentiraj...
Vidi sve komentare