To je to što me zanima!

Kraljica Elizabeta ipak neće otići na misu na Veliki četvrtak

Izvor iz palače rekao je da se kraljica nije mogla obvezati na prisustvovanje te da ne želi da njezina odsutnost zasjeni taj događaj. Inače, bila je prisiljena smanjiti svoje obveze zbog neutvrđene bolesti
Vidi originalni članak

Britanska kraljica Elizabeta (95) koja se teško kreće, neće sudjelovati na misi na Veliki četvrtak na kojoj tradicionalno dijeli kovanice umirovljenicima uoči Uskrsa. Predstavljat će ju sin i nasljednik princ Charles te njegova supruga Camilla u kapeli svetog Jurja u sklopu dvorca Windsor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvor iz palače rekao je da se kraljica nije mogla obvezati na prisustvovanje te da ne želi da njezina odsutnost zasjeni taj događaj. Inače, bila je prisiljena smanjiti svoje obveze otkako je u listopadu bila hospitalizirana na jednu noć zbog neutvrđene bolesti, a zatim joj je njezin liječnički tim savjetovao odmor.

Kraljica se u veljači zarazila koronom, no imala je samo blage simptome nalik prehladi. Prošlog mjeseca prvi se put pojavila u javnosti nakon nekoliko mjeseci.

KRALJEVSKA OBITELJ NA OKUPU William i Kate s djecom pružili podršku kraljici na ceremoniji u čast pokojnom princu Phillipu

Došla je na misu zadušnicu za svog pokojnog supruga princa Philipa, gdje je koristila štap. Kraljica svoje dužnosti trenutačno nastavlja obavljati iz svoga doma.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Matej22☮ 12.04.2022.

    Reptil

Komentiraj...
Vidi sve komentare