To je to što me zanima!

Kraljica Elizabeta otvorit će svoj prvi pub na imanju u Norfolku

Kraljica će, ako se planovi ostvare, imati vlastiti lokal samo kilometar i pol udaljen od kuće u Sandringhamu. Tamo će se moći opustiti i princ William te njegova obitelj. Njihovo je imanje odmah preko puta
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeta II. (96) posjedovat će pub na svojem imanju Sandringhamu u Norfolku. Planira se da će pub napraviti u nekadašnjem društvenom klubu koji je zatvoren već dvije godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kraljevsko imanje planira iznajmiti praznu viktorijansku zgradu kako bi ju prenamijenili u pub, ali uz zadržavanje slobodnog vlasništva. Kraljica će, ako se planovi ostvare, imati vlastiti lokal samo kilometar i pol udaljen od kuće u Sandringhamu. Tamo će se moći opustiti i princ William (39) te njegova obitelj. Njihovo je imanje odmah preko puta.

Agenti za nekretnine Landles opisuju to kao rijetku priliku. Zgrada je nekada bila društveni klub, a otvorio ga je kraljičin pradjed, kralj Edward VII 1884. godine.

KRALJEVSKA OBITELJ U AKCIJI Elizabeta II u tajnosti 'otvorila vrata' Ukrajincima? Želi pomoći onima koji su pobjegli od rata

Mještani su podijeljenog mišljenja. Neki su zadovoljni jer će napokon moći popiti piće u blizini, a drugi su zabrinuti zbog ispušnih plinova iz automobila. Landles opisuje bivši klub kao mjesto s odličnom lokacijom i panoramskim pogledom na prirodu. Ideja za pub posljednja je u nizu inovacija koje je uveo princ Charles (73) otkako je preuzeo vođenje očevog posjeda od 20 tisuća hektara.

Chales je imanje učinio potpuno organskim, poboljšao je parkirališta, preuredio restoran i suvenirnicu... Iako je sve još uvijek u vlasništvu kraljice.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare