To je to što me zanima!

Kraljica je sretna, budućnost monarhije je sada osigurana

Elizabeta II. obožava svog unuka Williama. Njegov sin treći je u nizu nasljednika britanske krune. Kraljica je oduševljena što ima praunuka i što je William sretan
Vidi originalni članak

Otkako su se princ William (31) i Kate Middleton (31) vjenčali, kraljica Elizabeta II. (87) čeka da dobije i trećeg nasljednika za britansku krunu. Kate joj je ovaj ponedjeljak uslišila želju i rodila praunuka. Time je Velikoj Britaniji osiguran prijestolonasljednik za sljedeća tri naraštaja. Britanski mediji nadaju se da će najmlađi, sin Williama i Kate, doživjeti 22. stoljeće. 

- Postati baka velika je stvar, iskustvo vrijedno divljenja. Kad dobijete unuče osjećate da je budućnost osigurana. Ako vam to itko može reći, mogu ja - imam šestero unučadi, a tek su mi 62 godine! Onaj tko ima unučad sam sebi može reći: 'Umrijet ću, ali to nas sve čeka. Moja budućnost je sigurna' - rekla je jednom prilikom kraljica. Zamislite kakav joj je tek osjećaj što je dobila praunuka.

Elizabeta II. obožava svog unuka Williama. Bila je uključena u njegov odgoj od najranijih dana i iznimno su povezani. Kad je odrastao i rekao da ćeli upisati studij na sveučilištu St Andrews, njoj je bilo jasno da je vrlo vjerojatno da će tamo upoznati djevojku koja je pučanka i zaljubiti se. Kad je rekao da će oženiti Kate, Elizabeta nije inzistirala da je ostavi i nađe neku djevojku plemenitaške krvi. Bilo joj je jasno da monarhija može krenuti naprijed, u svjetliju budućnost, samo ako se njen unuk oženi iz ljubavi.

 Ne čudi stoga što je Elizabeta II. apsolutno oduševljena rođenjem praunuka. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • andrija 2 11.08.2013.

    reptil !

  • spirit lamp 25.07.2013.

    Ma koga ona obozava, to je grozna nehumana baba kojoj je samo stalo do vlasti i moci. Puno toga ima ispod tepiha samo mi o tome ne znamo nista. Zato je Kate naredjeno da suti i radja.

  • WOMANIZER 24.07.2013.

    svi će oni prije "pocrkati" nego doći na prijestolje, stara bu živila još godinama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare