To je to što me zanima!

Kraljica je u izolaciji, a njezine dužnosti preuzet će William...

Mnogi od nas trebat će pronaći nove načine da ostanu u kontaktu s voljenima i obitelji te da ih osiguraju od opasnosti. Uvjerena sam da smo spremni na taj izazov, poručila je kraljica
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeta (93) nekoliko je dana razmatrala što će učiniti po pitanju zaštite svoga zdravlja u vrijeme pandemije korona virusa. Sa suprugom Phillipom (98) otputovala je u dvorac Windsor. Tamo svake godine provode Uskrs, a sada su odmor započeli malo ranije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz svoje rezidencije u Windsoru obratila se naciji.

- Philip i ja stigli smo u Windsor, jasno nam je da je pred nama težak period i da je cijela zemlja i ostatak svijeta u velikoj brizi za zdravlje. Svima nam je savjetovano da promijenimo svoju uobičajenu svakodnevicu i prilagodimo se novonastaloj situaciji. Trebamo čuvati svoje zdravlje i misliti na ostale, na cijelu našu zajednicu, a posebice na one najosjetljivije. Mnogi od nas trebat će pronaći nove načine da ostanu u kontaktu s voljenima i obitelji te da ih osiguraju od opasnosti. Uvjerena sam da smo spremni na taj izazov. Možete biti sigurni da smo moja obitelj i ja spremni odigrati našu ulogu u ovom svemu - stoji na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji.

Prema pisanju britanskih medija, u narednim vremenima će kraljevske dužnosti preuzeti njezin unuk, princ William (37). On je ujedno drugi u redu za titulu britanskog kralja. Prije njega je jedino njegov otac, princ Charles (71). Međutim, on je također podložan opasnosti od zaraze pa je spreman za izolaciju.

Između ostalog, moguće je da bi princeza Beatrice (31), koja je deveta po redu prijestolnica, mogla biti imenovana državnim savjetnikom u ovim nesigurnim vremenima. Princ Harry (35),  koji od 31. ožujka službeno više ne obnaša titulu, također bi mogao poduzeti korake za pružanje pomoći, tvrde stručnjaci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • VOLBEAT 21.03.2020.

    Kakve dužnosti ?? Laprdanje ?

  • mala vatra 20.03.2020.

    Ona je i inače izolirana,a ne kužim od čega se mora odmarati...i opet je preskočila Charlesa,nikad taj neće biti kralj..pomalo mi ga je žao...

  • mily 20.03.2020.

    corona

Komentiraj...
Vidi sve komentare