To je to što me zanima!

'Kraljica Londona' doputovala u Zagreb samo radi svog posla

Naša priča nastavlja rasti, pohvaila se supruga nogometaša Matea Kovačića. Izabel je na Instagramu objavila video u kojem pozira uz novu liniju dječje odjeće koju proizvodi i prodaje.
Vidi originalni članak

Nogometaš Mateo Kovačić (24), otkako igra za nogometni klub Chelsea, preselio se u London sa svojom suprugom Izabel (24), koju su Englezi prozvali ‘Kraljicom Londona’.

Izabel se vratila u Hrvatsku zbog posla. Na Instagramu je objavila video u kojem pozira uz novu liniju dječje odjeće koju proizvodi i prodaje.

- Naša priča nastavlja rasti - pohvalila se nogometaševa supruga. Izabel često na društvenim mrežama pokazuje da nije usamljena u Engleskoj. Nedavno je ugostila vjenčanu kumu Enu Cupać i djevojku nogometnog reprezentativca Tina Jedvaja (22), Dinu Dragiju (21), a u posjet su joj stigle i dvije bliske prijateljice.

- Samo osobe s velikim srcem mogu biti pravi prijatelji - napisala je u opisu fotke na kojoj sve tri nasmijane poziraju. Par je u braku nešto više od godinu dana, a zaljubili su se prije osam godina dok je on još bio ministrant u crkvi sv. Antuna u Sesvetskim selima. Izabel je tada pjevala u crkvenom zboru, a tamo su se i vjenčali u lipnju prošle godine. 

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • vilim 05.10.2018.

    Uskoro će Mateo imati hemeroide od sjedenja na klupi pa ćemo vidjeti jeli će i dalje biti kraljica Londona. Vrhunska glupost !!..

  • 30.09.2018.

    Zgodna, pametna i nenametljiva!! Svaka cast!!

  • tallija 30.09.2018.

    ljepotica

Komentiraj...
Vidi sve komentare