To je to što me zanima!

Kraljica se pojavila u javnosti i razljutila sve: 'Gdje je maska?'

Fotografije posjeta laboratoriju objavljene su na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji. Mnogim pratiteljima zapelo je za oko kako niti jedan član kraljevske obitelji prilikom posjeta nije nosio zaštitnu masku
Vidi originalni članak

Britanska kraljica Elizabeta II. (94) pojavila se prvi put u javnosti nakon karantene koja se dogodila u ožujku. Posjetila je laboratorij u Porton Downu u jugozapadnoj Engleskoj, a društvo joj je pravio unuk princ William (38).

POGLEDAJTE VIDEO: Veza Hrvatske i britanske kraljevske obitelji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografije posjeta objavljene su na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji. Mnogim pratiteljima zapelo je za oko kako niti jedan član kraljevske obitelji prilikom posjeta nije nosio zaštitnu masku.

- Jako sam razočarana što ne vidim da nose maske. Ovime šalju užasnu poruku i propustili su dobru priliku da budu primjer - pisali su pratitelji te zaključili kako bi barem ljudi kojima je kraljica okružena morali imati masku i poštovati distancu.

Kako strani mediji saznaju, osoblje koje se susrelo s kraljicom, ukupno njih 48, prethodno su se testirali na korona virus i dobili negativne rezultate. Također, napominju kako su princ William i kraljica Elizabeta II. pazili na socijalnu distancu i da su od svih, pa čak i jedno od drugoga, bili udaljeni dva metra. 

Tijekom posjeta, kraljica i princ susreli su se s vojnim osobljem te drugim znanstvenicima koji pomažu vladi prilikom pandemije korona virusa. Formalna svrha posjeta bila je otvoriti novi centar pri laboratoriju u kojem su kraljici i princu pokazali forenzičku obradu eksploziva.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 16.10.2020.

    Baba zna da su maske za ovce, a ne za pastire.

  • 16.10.2020.

    Reptil baba

  • 16.10.2020.

    Maske su za ovce, mi vukovi hodamo bez maski i tko nam što može

Komentiraj...
Vidi sve komentare