To je to što me zanima!

Kraljica traži pripravnika koji će se brinuti o zbirci keramike

Kraljici je još 2012. ‘zapela za oko’ Vela spila kod Vele Luke, jedno od najznačajnijih arheoloških nalazišta na Mediteranu. Ondje su arheolozi našli vrijedne primjerke keramike stare 17.500 godina
Vidi originalni članak

Početna godišnja plaća je 19.000 funti (oko 160.000 kuna). Pripravnik mora imati znanje o kraljevskoj kolekciji keramike, a posao bi se obavljao od ponedjeljka do petka, sveukupno 37,5 sati tjedno, piše u oglasu koji je britanska kraljevska obitelj poslala na radionicu Marlborough House.


- Kandidat se mora brinuti za veliku zbirku keramike i dragocjenosti. Također i voditi brigu da u budućnosti popunjava tu zbirku - piše u oglasu. Kraljica Elizabeta II. (91) kaže da će pripravnik steći iskustvo o tradicionalnim tehnikama obrađivanja keramike i raznih dekorativnih površina.

- Morate biti izuzetno organizirani, komunikativni, odlično se pismeno i usmeno izražavati te znati samostalno raditi, kao i biti dio tima - piše u oglasu.

Kraljici je još 2012. ‘zapela za oko’ Vela spila, jedno od najznačajnijih arheoloških nalazišta na Mediteranu. Ondje su arheolozi našli vrijedne primjerke keramike stare 17.500 godina. Ona godinama financijski podupire rad istraživača uključenih i u istraživanja na području Korčule.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 26.10.2017.

    Ne hvala, daleko ti kuća .

  • 26.10.2017.

    Kakav pogled ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare