To je to što me zanima!

Kraljičina miljenica: Supruga princa Edwarda preuzet će Elizabetina pokroviteljstva?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Njeno Veličanstvo se divilo njenom osjećaju za dužnost, njenoj snažnoj radnoj etici i načinu na koji je u ravnoteži držala javne dužnosti i obiteljski život, kaže blizak izvor
Vidi originalni članak

Preminula kraljica Elizabeta II. iza sebe ostavlja nasljedstvo, tron, ali i razne obaveze. Jedna od njih je pokroviteljstva nad dobrotvornim udrugama, koje bi trebala preuzeti Sophie od Wessexa, supruga princa Edwarda

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kraljica i grofica su imale sjajan i prisan odnos. Njeno Veličanstvo se divilo njenom osjećaju za dužnost, njenoj snažnoj radnoj etici i načinu na koji je u ravnoteži držala javne dužnosti i obiteljski život - ispričao je izvor blizak obitelji za Mirror.

Naime, upravo Sophia kraljici je bila najdraža snaha, a trebala bi preuzeti pokroviteljstvo nad udrugom koja se bavi afirmacijom i edukacijom žena (Woman's Institute) te udrugom za zbrinjavanje i zaštitu pasa (Dogs Trust).

POSLIJE PUTOVANJA U WALES Kralj Charles s braćom i sestrom bdjeti će uz lijes voljene kraljice

- Kraljičina odluka da na nju prenese pokroviteljstva samo govore u prilog njihovoj snažnoj vezi - nastavlja izvor.

Kažu da se bliska veza kraljice i Sophie svodila na njihove slične interese, a zajedno su često provodile subotnju ili nedjeljnu večer, gledajući stare ratne filmove i povijesne dokumentarce. 

Princ Edward i Sophie su bili prvi koji su posjetili kraljicu nakon smrti Philipa. Britanski mediji pišu kako je Sophie nakon smrti svoje majke Mary Rhys-Jones prije 17 godina članove kraljevske obitelji doživljavala kao članove svoje obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO IZ ENGLESKE

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare