To je to što me zanima!

Kranjčar: Na prvom mjestu mi je nogomet pa obitelj i prijatelji

Niko Kranjčar, koji s obitelji živi u Londonu, za Story je otkrio da mu je najljepše vidjeti osmijeh kćeri. Na prvom mjestu njegovih životnih prioriteta nalazi se nogomet
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar (27) otkrio je u intervjuu za Story da dobitak kćeri Loree smatra velikim užitkom, srećom i obavezom, no ne vjeruje da se njezinim rođenjem previše promijenio. Ističe da mu je najljepše vidjeti osmijeh njegove gotovo jednogodišnje mezimice kojoj želi prenijeti moralne vrijednosti poput iskrenosti i dobrote. Kaže da je stekao iskustvo i financijsko bogatstvo da bi joj mogao pružiti život koji će je usmjeriti da ostvari snove.

Novac mu je važan jer mu daje određenu sigurnost i ugodnost, no vjeruje da bi se snašao i da ga ima manje.

Dodaje da je njegova odgovornost pružiti joj edukaciju jer misli da je ona najvažnija u odgoju djece i da pridonosi razvoju mladih ljudi i odrastanju. Na prvom mjestu njegovih prioriteta je nogomet nakon čega slijede obitelj i prijatelji. Kaže da je u brak sa suprugom Simonom ušao kada se osjećao spremnim, a kao najvažniji dio svakog odnosa i braka ističe kompromise.

>>>Cijeli intervju pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 31

  • a bokte 15.02.2012.

    niko je dobar dečko

  • 15.02.2012.

    Vi žene nikako da shvatite, nije stvar u novcu, stvar je u zaljubljenosti u nogometnu igru. Biti profesionalni nogometaš kao on i igrati na top razini je jedan od najvećih užitaka koje muškarac može doživjeti u životu. :D

  • aurora73 15.02.2012.

    Nema šanse da Niko tako razmišlja a još manje da je tako nešto izjavio. Opet novinari izvlače iz konteksta i stvaljaju riječi u usta. Niko je dečko na mjestu skroz, al očito to nekome smeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare