To je to što me zanima!

Kravić: Na medeni mjesec neću daleko od Zagreba

Voditeljica Nove TV Monika Kravić sprema se za svadbu s Marijem Mamićem nakon koje će uzeti godišnji odmor i otputovati na medeni mjesec
Vidi originalni članak

Monika Kravić radi kao voditeljica emisije “Scena” na Novoj TV.
- Jako mi je bilo zanimljivo ići u domove poznatih. Najteže mi je bilo nagovoriti glumce i pjevače da mi otvore vrata svog doma. Političare najlakše - prisjeća se Monika.
- Kad sam bila kod Vesne Škare-Ožbolt, vodila me svuda, upoznala s prijateljima obitelji pa čak i sa susjedima - kaže Monika, koja se priprema za vjenčanje za Marija Mamića.
- Iako mi govore da sam premlada za udaju, sigurna sam u svoju odluku i presretna sam - kratko je rekla dodavši da na medeni mjesec neće daleko od Zagreba.
- Slobodno vrijeme trošim na slaganje kockica za svoj budući život - smije se voditeljica.
- Prije pola godine krenula sam u školu crtanja i 'zalijepila' sam se za to. To sam oduvijek željela pa mi je odlazak na radionicu jedan od dražih dana u tjednu. A volim ići i na vožnju biciklom s Mirnom Maras. Uživam u treninzima - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Goge61 23.05.2008.

    Monika, Monika, Monika.....? Pa naravno da se zalijepila za \"risarije\"!!! Love ima, morati će nekako \"ubit\" vrijeme i naravno slike će se prodavati ko alva, recimo nova akademska slikarica, još malo slikica koje pašu uz namještaj!! Bilo bi smiješno da nije jadno!!!

  • Deer 23.05.2008.

    mislio sam komentirati,ali....nije vrijedno

  • beckembauer 23.05.2008.

    A jesi našla tipa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare