To je to što me zanima!

Kreće nova sezona 'Ljubav je na selu': Uvodimo promjene, a već smo imali i obećanje o ženidbi

Ponosna sam na sve brakove i veze koje smo uspjeli ostvariti u emisiji, na svu djecu koja su se rodila i na sve one ljude koji su bili dovoljno hrabri da se prijave, rekla je producentica emisije
Vidi originalni članak

Nove seoske pustolovine, puno dobre zabave, smijeha i novih romansi, neka dobro znana lica, doza drame, svađa i ljubomore, ali i pregršt iznenađenja – sve to čeka brojne obožavatelje 'Ljubav je na selu' u novoj, 16. sezoni koja s prikazivanjem ove jeseni kreće na RTL-u. 

UPEČATLJIVE KANDIDATKINJE Junakinje showa 'Ljubav je na selu': Nikolina plesala zumbu, a Bahra nasmijavala izjavama...

Omiljena 'Ljubav je na selu' s godinama se prometnula u najdugovječniji show koji se emitira na nekom hrvatskom televizijskom kanalu, o njoj se komentira, prepričavaju se najzabavnije scene, obitelj i prijatelji pozivaju se na zajedničko gledanje, citiraju se izjave najpoznatijih kandidata, a društvene mreže jednostavno gore od lajkova i komentara.

POGLEDAJTE VIDEO: KOJI JE NAJGORI OBIČAJ NA VJENČANJU?

- Ponosna sam na sve brakove i veze koje smo uspjeli ostvariti u emisiji, na svu djecu koja su se rodila i na sve one ljude koji su bili dovoljno hrabri da se prijave u naš show, pa i po nekoliko puta. I, naravno, izuzetno sam ponosna na ekipu iza kamere koja radi marljivo i složno kako bi gledateljima donijeli njihov omiljeni show već 16. sezonu zaredom -  ističe producentica 'Ljubav je na selu' Marija-Jelena Zen te pomalo tajanstveno razotkriva samo dio iznenađenja koje u 16. sezoni očekuju gledatelje.

'Ove sezone donosimo veći broj epizoda, tako da se nadamo da ćemo usrećiti brojne gledatelje koji svaki put žale što je 'već gotovo'. Donosimo i veći broj farmera! A kako ljubav nema granica, malo ćemo biti popustljiviji i kad su u pitanju pravila emisije. To je sve što ću za sada odati'.

Zabavni trenuci na farmama, rasprave i ljubomorne iskrice, napeta izbacivanja, fešte, uspješni ili manje uspješni pokušaji dama da se uhvate u koštac sa seoskim poslovima i životinjama, romantični spojevi, prvi poljupci te, naposljetku, ostvarene ljubavne veze između farmera i njihovih dama – sve to 'Ljubav je na selu čini toliko popularnim i neodoljivim formatom, čija se svaka nova sezona čeka s nestrpljenjem.

RUŽIČASTA JE NJEZINA BOJA Dona iz 'Ljubav je na selu': 'Kad sam bila mala nisam voljela Barbike, samo loptu i nogomet'

A na ljubavnoj karti koju će ekipa 'Ljubav je na selu' ove sezone proputovati naći će se mjesta kao što su Donja Banda, Jakšić, Novi Varoš, Nuštar, ali i slovensko mjesto Šmarje pri Jelšah, odakle dolazi deset novih farmera u potrazi za ljubavi. Sve će njih kroz prve susrete s damama koje su im pisale pismo, sve avanture na farmama, ali i uvijek napete eliminacije ponovno voditi voditeljica Anita Martinović koja ne krije svoje uzbuđenje i zadovoljstvo novim događajima sa snimanja.

- Već su me prvi trenuci nove sezone kojima sam svjedočila oborili s nogu! Na zajedničkom upoznavanju već su bile jasne prve emocije, zaljubljivanja na prvi pogled, ali i odljubljivanja u roku od samo 24 sata, a bilo je i suza. Ne mogu reći da imam neke favorite među farmerima u novoj sezoni jer su mi svi jednako dragi, ali uvijek mi je žao onih koji ne prođu dalje, a znam koliko su silno željeli pronaći ljubav. Već sam obišla neke farme i mogu samo reći da gledatelji mogu očekivati dramatične obrate i svakakva iznenađenja. Uz to, vraćaju nam se i neka dobro poznata lica, tzv. povratnice, koja će ponovno uveseljavati sve obožavatelje showa - najavljuje Anita.

- Do sada se dogodilo to da su naši farmeri, u fazi prvog susreta s djevojkama, međusobno zamijenili najviše djevojaka u odnosu na potekle sezone. Imali smo ljubav na prvi pogled i obećanja o ženidbi, a u nekoliko dana se sve promijenilo - otkriva i producentica Zen samo djelić zanimljivih tajni sa seta.

LJUBAV NA PRVI POGLED Sjećate se Matije? U 'Ljubav je na selu' nije našao srodnu dušu, a onda mu se javila Barbara

A svi najveći obožavatelji omiljeni show ove jeseni moći će gledati prije svih! Cijele epizode ‘Ljubav je na selu' bit će dostupne na RTL-ovoj novoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama!

Sve to najbolji je mogući poziv mnogobrojnim gledateljima da ne propuste novu, 16. sezonu 'Ljubav je na selu'. Tko putuje na farme, tko će biti zadužen za dramu i koji će farmeri ovaj put pronaći svoju srodnu dušu, doznat će se već ove jeseni na RTL-u i novoj platformi Voyo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lanai goga 01.08.2023.

    Samo nemojte opet mentalno bolesne okupiti dajte budite profesionalni i nadite ozbiljne kandidate ako vec ocete gledanost

  • 01.08.2023.

    Baba ima noge kao balvane

  • Car.Mrgud 31.07.2023.

    Super...nego, zašto je onemogućeno komentiranje članaka koji su, ajmoreć, bitni za običnog hrvatskog čovjeka? Haaaa? Nije valjda po direktivama, ipak ste vi neovisno glasilo u vlasništvu...koga ono? Hade3ejovog koalicijskog partnera,

Komentiraj...
Vidi sve komentare