To je to što me zanima!

Kreši Mirela ide na živce, a Maja-Paolu smatra glupom

Senka je rekla Viti da joj nominacije teško padaju jer joj se još nitko nije zamjerio u tolikoj mjeri da bi ga nominirala. Krešo Maja-Paolu smatra glupom
Vidi originalni članak

Senka se povjerila Viti i rekla da joj nominacije teško padaju jer joj se još nitko nije zamjerio u tolikoj mjeri da bi ga nominirala. Vita i Ivana složile su se oko dnevnog zadatka. Obje su zadovoljne rezultatima jer su napokon svi bili iskreni i jedno drugom rekli što misle o svojim sustanarima. Senka se rasplakala jer joj je Maja-Paola rekla kako misli da je ona napisala primjedbe o njoj. Krešo je iznerviran Mirelinim ponašanjem, a Maju-Paolu smatra glupom. Hrvoje se jadao Mireli, s kojom je pričao o izlasku iz BB kuće.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tinami 05.10.2007.

    Ma svi su jadni, licemjerni, a lupetaju takve gluposti da mi dođe zlo kad ih čujem.

  • Telullah 04.10.2007.

    Ma nemoj, a on je pametan koji kaže da Japan nije otok i da je Olimpijada na kojoj su stradali Izraelski sportaši bila u Berlinu.

  • dakle_1 04.10.2007.

    Joj, Senka je jedva dočekala nominacije da onak ljubomorna i jalna nominira Vitu. Al ga se.... Čudno da se novninari malo više ne pozabave Mirelinim neurotičnim ispadima koji ne živciraju samo iskompleksiranog Krešu, već i ostatak škvadre (čak i njezinih frendica iz kokošinjca, Senku i Tessu). Od tih nenormalnih ispada Mirele, ili Senkinih pokvarenih spletki, novinarima je bitnije da se Vita \"poseksala\", iako im je jedina informacija izjava Kreše da ga je Vita kao primila za k. Pa taman da su se i poseksali, mislim da i MIrela i Senka daju puno više materijala za novinsko pljuckanje po njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare