To je to što me zanima!

Kris Jenner o rođenju novog unuka: 'Kad se rodio, kao da sam opet vidjela Stormi, isti su'

Iako je tek postala baka jedanaestom unučetu, Kris već razmišlja o tome koje će od njene šestero djece sljedeće dobiti bebu, a nada se da će to biti Kendall jer ona jedina još nema djecu
Vidi originalni članak

Prema riječima Kris Jenner (66), novorođeni sin Kylie Jenner (24) izgleda isto kao njegova starija sestra Stormi (4), a detalje je ispričala tijekom gostovanja u emisiji 'The Ellen DeGeneres Show'. Otkrila je da je bila u bolnici s Kylie i Travisom Scottom (30) tijekom poroda kada se rodio mali Wolf Webster.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sada imaju pravila i propise tako da možete imati samo nekoliko ljudi. U moje vrijeme imala sam otprilike 15 ljudi u sobi kad sam rađala. Bilo je kao na zabavi -  ispričala je Kris.

Kris je također podijelila da Wolfovo rođenje na datum 2. veljače ima posebno značenje za njenu kćer Kylie.

- 2.2.2022. je oduvijek bio Kylien anđeoski broj. Prijateljica joj je kupila ogrlicu s tim brojem, a nosila ju je kad je rodila - otkrila je Kris i dodala je da je to bilo jako neobično jer je ona tu ogrlicu dobila prije pet godina.

FANOVI JENNERICE LJUTI NA REPERA Dok Kylie čuva bebu, njen Travis tulumari na žestokom partyju: 'Ne kužim što ona vidi u njemu'

Iako je tek postala baka jedanaestom unučetu, Kris već razmišlja o tome koje će od njene šestero djece sljedeće dobiti bebu.

- Mislim da bi bilo lijepo da to bude Kendall. Ona je jedina koja još nema dijete - kaže Kris.

Kendall (26), koja trenutačno izlazi s NBA zvijezdom Devinom Bookerom (25), još ne planira imati djecu, a kako kaže Kris, manekenka bi jednog dana htjela postati mama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MarjanaKrstavac 19.02.2022.

    Pa moraju biti ipak isti je otac ,zar ne

  • Di 19.02.2022.

    ko razumije, shvatit če.... meni ništa nije jasno, pokušajte drugi put bolje prepisati činjenice.

  • vinja 19.02.2022.

    E, razumjela nisam ništa. Iz znatiželje sam pročitala, pogubila se u mnoštvu imena, a o unuku saznala ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare