To je to što me zanima!

Kristen smatra da je preljub učvrstio vezu s Pattinsonom

Moraš prihvatiti vlastite strahove. Ako si iskrena osoba, griješit ćeš, ali na kraju će sve biti dobro. Najzanimljivije stvari događaju se poslije pogrešaka, rekla je glumica
Vidi originalni članak

Glumica Kristen Stewart životne pogreške smatra korisnima te vjeruje da one mogu poboljšati odnos između ljudi. Uvjerena je da će tako biti i s njenim dečkom Robertom Pattinsonom i njom nakon što je ona pogriješila prevarivši ga s redateljem Rupertom Sandersom.

– Moraš prihvatiti vlastite strahove. Ako si iskrena osoba, griješit ćeš, ali na kraju će sve biti dobro. Najzanimljivije stvari događaju se nakon što pogriješimo – rekla je Stewart za meksički magazin "15 a 20".

Kristeninu samouvjerenost ne dijeli 26-godišnji Robert koji želi vrlo polako raditi na obnovi veze sa 22-godišnjakinjom.

– Kristen svim silama želi da njihova veze bude kao prije, ali Robertu će trebati dosta vremena da joj opet počne vjerovati. On ne može nastaviti kao da se ništa nije dogodilo – rekao je izvor blizak paru za RadarOnline.com.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Smookiekins 25.10.2012.

    Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me! pa ti vidi...

  • ivadz 25.10.2012.

    ma to je bila reklamica za njen film, ko puši uopće te namještene fotke gdje ona tako očito pozira s onim redateljem, daj molim te

  • ruzica ruzic_1 25.10.2012.

    on premiran izgleda a ona tako ruznasto je u njoj vidio

Komentiraj...
Vidi sve komentare