To je to što me zanima!

Kristen Stewart od mame za rođendan dobila vuka na dar

SA ZVJERKOM JE PODIJELILA I TORTU Kristen je oduševljena. Uvijek je htjela imati vuka za kućnog ljubimca. Mamin poklon bio je pravi pogodak, kaže prijateljica
Vidi originalni članak

Majka glumice Kristen Stewart (24) godinama je slušala njezina moljakanja da joj kupi divlju životinju. Zato je i odlučila banuti na njezinu rođendansku zabavu i ispuniti joj veliku želju.

- Kristen je oduševljena. Uvijek je htjela imati vuka za kućnog ljubimca. Mamin poklon bio je pravi pogodak - rekla je prijateljica zvijezde filma “Sumrak“ za britanski Daily Star. 

Mama Jules u svom daru ne vidi ništa neobično, a vuka uopće ne smatra opasnim. Još se ne zna kako ga je nabavila, ali je sigurno da će Kristen vuka zadržati. Majka se također pohvalila kako je glumica s novim kućnim ljubimcem podijelila i slavljeničku tortu. Jedino što je sada brine su, tvrdi prijateljica, susjedi, koji nisu oduševljeni što blizu njih živi krvoločna životinja. Smatraju da mu je mjesto u šumi i u zoološkom vrtu, a nikako u kući.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Foxtrotuniformcharliekilo 24.04.2014.

    Vuku nije mjesto u kući nego u šumi, al eto ima se može se pa se ispunjavaju svakakvi hirovi!Ona uopće nije loša glumica, prilično se dokazala u The Runaways ali ovo je nešto jako glupo...

  • Freya 24.04.2014.

    Vuk.... odrastao ili štene? Tamo na slici je životinja koja ju može za doručak pojesti.....

  • WOMANIZER 24.04.2014.

    cool, ja ću si kupit geparda! -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare