To je to što me zanima!

Kristen Stewart oglasila se o rebootu 'Charliejevih anđela'

Novi film će biti posve drugačiji od dva filma Drew Barrymore, Lucy Liu i Cameron Diaz. Novi film za nove generacije koje traže drugačiju vrstu akcije, humora i radnje
Vidi originalni članak

'Charliejevi anđeli', franšiza mrtva gotovo petnaest godina, drugi put će se vratiti iz mrtvih i pojaviti na velikim ekranima. Produkcijski studio Sony, odgovoran vrlo često za velike promašaje ovaj put reboota franšizu o tri atraktivne mlade žene koje rade kao detektivke za tajanstvenog Charlieja.

OSVETA JE NJENA 'Peppermint': Jennifer Garner ipak se vratila akcijskom filmu

Iza svega stoji glumica Elizabeth Banks, koja je u film dovela Kristen Stewart, čime će se franšiza približiti novim generacijama. A kako bi nove generacije vidjele nešto smisleno u tom rebootu, prema riječima Kristen Stewart, film će biti posve drugačiji od filmova Drew Barrymore, Lucy Liu i Cameron Diaz. Kako je Stewart izjavila, film će imati sebi svojstven humor. Nije osobito jasno kako će se time razlikovati od prethodnih filmova, no to ćemo tek vidjeti.

- Rekreacija je toliko dobro utemeljena i ima dobre namjere te pokazuje kako žene mogu sada zajedno raditi. Pokušava biti topao i zabavan, ali bez onog kiča koji je prije postojao u filmovima - rekla je Stewart u intervjuu.

Uz bezizražajnu glumicu u filmu će nastupiti i Naomi Scott kao i Ella Balinska, a osim što će režirati film, Elizabeth Banks nastupit će i kao Bosley (Bill Murray u prethodnim verzijama).

SAMO ISTINA 'Deadpool 2': Brbljavi plaćenik dobio je trailer kojeg zaslužuje

Podsjećamo, hit serija iz 70-ih po kojoj se snima ovaj reboot bavila se trima detektivkama, koje rade za svojeg dobročinitelja Charlieja. Novi život je seriji udahnut 2000., kada je postala film, s Drew Barrymore, Cameron Diaz i Lucy Liu u glavnim ulogama te Billom Murrayem u ulozi komičnog Bosleyja. Katastrofalan nastavak koji je uslijedio je uništio sve ideje o franšizi, premda je 2011. nastala i kratkoživuća serija od samo četiri epizode.

Elizabeth Banks, koja režira i glumi u novoj verziji, sa svojim suprugom Maxom Handelmanom i producira film. Ako sve prođe po planu, film bi se u kinima trebao pojaviti tijekom ljetne sezone 2019. godine.

VIDI OVO: Najnovije slike Severine nakon skandala.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • PeroTikulić 28.08.2018.

    Stvarno ste mi zbog onoga dali žuti????????? A što reći...

  • Frančeska 28.08.2018.

    od ove kristen stewart me depresija hvata

  • kung fu panda 27.08.2018.

    Fljasko u najavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare