To je to što me zanima!

Kristina Krepela pozirala samo u donjem rublju, a Miletić kaže: 'Predivna si i tako si posebna'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Romansu između atraktivne glumice i saborskog zastupnika Mosta otkrili su čitatelji 24sata krajem svibnja ove godine. Iako i dalje svoju ljubav nisu službeno potvrdili ne skrivaju sreću
Vidi originalni članak

Predivna si u svemu onome što te čini tako posebnom, napisao je saborski zastupnik Mosta Marin Miletić (43) ispod objave glumice Kristine Krepele (43) nakon što je ona pozirala u izdanju u kakvom ju nismo navikli vidjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kristina je pozirala u donjem rublju, a mnogi su se pitali što će na njezine fotografije reći njezin partner. Sada se u komentarima na društvenim mrežama javio i njezin dečko Marin.

Prije emotivnog komentara Marin Miletić ostavio joj je u komentaru nekoliko emotikona među kojima se našlo i srce.

- Moram i ovo napisati: predivna si Kristina. I ne samo u svojoj fizičkoj ljepoti, u svojoj nevjerojatnoj talentiranosti i kreativnosti, u svojoj glumi, ti si vrsna umjetnica, nego - što znaju svi koji te poznaju, predivna si iznutra - napisao je saborski zastupnik pa nastavio:

PAR KOJI ZNA UŽIVATI Marin Miletić i Kristina Krepela na koncertu Stinga strastveno se poljubili: Ovo je naš prvi...

- I to je ono ustvari što je kod tebe ljepše i od tvoje vidljive ljepote. Predivna si u svemu onome što te čini tako posebnom. Hvala Nebu da nas je spojilo. Radi, stvaraj, leti, uživaj i ostani - svoja - zaključio je.

Ispod komentara Kristina je ostavila nekoliko srca.

Prisjetimo se, Kristina i Marin nedavno su objavili zajedničku fotografiju. U Areni Zagreb bili su, kako sami kažu, na svom prvom zajedničkom koncertu. Sudeći prema objavi, u Stingovom nastupu su uživali, a 'pala' je i fotografija poljupca. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA:

Idi na 24sata

Komentari 58

  • VLADEK72 08.11.2022.

    Kris ima dobar želudac.

  • goga69 05.11.2022.

    sta se desilo sa tim ljudima??? nrki novi virus???

  • pocetnik 05.11.2022.

    da si ti decko ranije izgubio nevinost vidio bi ti koliko su divne i druge zene...ovako kasnis 25 godina i nikad to neces nadoknaditi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare