To je to što me zanima!

Niže uspjehe: K. Šalinović u francuskom izdanju Voguea

Ove godine u travnju zablistala je na naslovnici talijanskog Voguea te je time postala prva Hrvatica kojoj je to uspjelo. Ovaj put krasi stranice francuskog izdanja
Vidi originalni članak

Hrvatska manekenka koja u posljednjih godinu dana na svjetskim modnim pistama niže uspjeh za uspjehom, Kristina Šalinović (21), pozirala je fotografu Davidu Simsu za francuski Vogue. Kristina se pojavljuje u rujanskom izdanju časopisa. Manekenka je  za editorijal pod nazivom 'Funny Face'. 

Kristina je i prva Hrvatica koja je osvanula na naslovnici talijanskog Voguea. Bilo je to u travanjskom izdanju ove godine. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • anana 17.08.2011.

    ovo je manekenka a ne stefani h., aleks g. i sve ostale slut-wannabe

  • stephanie 15.08.2011.

    nije stvar u tome dal se ona izgladnjuje ili ne, briga me, njeno je tijelo. stvar je u današnjem poimanju ljepote. vuče na muško, i zbog toga je popularna vani (kao i onaj nedefinirani iz bosne). zna se kako bi žena trebala izgledati. i ne kažem da ona ne može izgledati ženstveno ili da nije lijepa, već da od nje to namjerno naprave. i onda to narod proguta.

  • slay22 15.08.2011.

    Ovi komentari samo dokazuju koliki ste primitivci i neznalice. Normalno da se ova cura ne sviđa balkanskim mužjacima koji se pale samo na one tipa Christine Hendricks i Kim Kardashian i misle da žene koje ne izgledaju tako nisu normalne. Žene ne dolaze u kalupima, ima nas u različitim oblicima i veličinama, Kristina je visoka i vitka i ne mora se izgladnjivati za takav izgled, nije nikakav kostur i anoreksičarka i lijepa je takva kakva je. I dok ona niže uspjehe, putuje po svijetu i zarađuje super lovu vi nižete svoje superjadne, maloumne i cinične komentare. Pitam se kome je bolje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare