To je to što me zanima!

Krolin imunitet nestao: Je li pojeo ili poklonio čokoladice?

Na vaganju Marijana najavljuje crvenu liniju što kandidati rado prihvaćaju jer ne moraju prolaziti kroz eliminaciju. Nakon toga zatražila je Krolu da pokaže čokoladni imunitet
Vidi originalni članak

Na redu je još jedan veliki izazov. Marijana Batinić obavještava kandidate da će igrati nogomet uz brdo. Svaki kandidat ima svoj gol na vrhu brda, a pobjednik je onaj koji prvi uspije zabiti pet golova. Nagrada je po običaju primamljiva – jedan kilogram manje na idućem vaganju.

Slijedi trening kojeg vodi Sanja i koji će trajati više od dva sata, a Leonardu pripada čast zagrijavanja ekipe. Kako još uvijek traje tjedan u kojem je kandidatima obećan poziv od obitelji neki će imati priliku porazgovarati s voljenima.

Kandidati se i dalje vesele osobnim transformacijama pa će se Darjan i Leo uvjeriti u gubitak suvišnih kilograma isprobavajući traperice koje su nosili prije ulaska u kuću. Slijedi vaganje pa će dame Ana i Gabi ne bi li upotpunile dojam nabaciti frizuru u i šminku te oduševiti sve.

Na vaganju Marijana Batinić najavljuje crvenu liniju što kandidati prihvaćaju s olakšanjem jer ne moraju prolaziti kroz još jednu eliminaciju. Marijana traži Krolu da pokaže čokoladni imunitet koji je osvojio na iskušenju, ali on ga nema.

Je li ga pojeo, poklonio? I hoće li zbog toga ostati bez imuniteta?

Finalni tjedan 'Života na vagi' gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mrvica21 02.05.2017.

    Kao i kod svega, i tu se već odavno zna pobjednik. Ne gledam tu deb....., pročitam na internetu. ali kod nas se pobjednik zna dok nešto još nije ni počelo. Sjetite se samo prvih izbora... Još birališta nisu otvorena, već se znalo da je HDZ pobijedio. I zna se kako je "prvi" predsjednik postao predsjednik.

  • Ivana🌸 02.05.2017.

    Pa da sam znala da se u toj emisiji cokoladice dijele, ja bih se prijavila

  • Marko30_1 02.05.2017.

    Dosla debela zena kod doktora i pita koliko bi trebala biti visoka za svoje kile..kaze doktor 4 metra i 32 cm...kaze ona et ja svima govorim da sam niska a svi zapeli debela pa debela...

Komentiraj...
Vidi sve komentare