To je to što me zanima!

Kruševo: Toši Proeskom sada će izgraditi i crkvu

Toše Proeski prije dvije godine poginuo je u prometnoj nesreći na autocesti pokraj Nove Gradiške. Toši Proeskom bilo bi danas 28 god.
Vidi originalni članak

Toše Proeski prije dvije godine poginuo je u prometnoj nesreći na autocesti pokraj Nove Gradiške. Toši Proeskom bilo bi danas 28 godina. Njegovi sugrađani iz Kruševa svaki dan pale svijeće na njegovu grobu, slušaju njegove pjesme, a svaki kafić i restoran na zidu ima njegovu sliku. Pokraj Tošina se groba uskoro počinje graditi crkva, a prekoputa groblja gradi se Tošina spomen-kuća.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • marija makedonija 15.10.2009.

    nije istinit podatak da se Tosi gradi crkva u Krusevu. Naime radi se o tome da na temeljima stare, spaljenje crkve nadomak Kruseva,Tosetova porodica i sam Tose, poceli su obnavljanje crkve jos pred desetak godina. Tose je ulagao sopstena sredstva i radio na crkvi, ali nazalost nije za zivota stigao i da je zavrsi. Sada njegova porodica pomocu donacija svih vernika i obozavatelja Toseta, samo nastavlja tamo gde je Tose stao. Inace crkva se zove Sveto Preobrazenje i nadomak je Kruseva. Poznato je da je Tose bio veliki vernik i obnova crkve je bila njegova velika zelja, koju njegova porodica i svi mi u Makedoniji zelimo da ispostijemo.

  • daniela77 14.10.2009.

    Ovo za crkvu nije tacno,24 je hteo da napise nesto povodom 2 god od njegove smrti ,nisu imali nista novo, pa dodali izgradnju crkve na vec staru vest,i by the way nije danas vec za 2 dana .ZNACI NEMA CRKVE TO JE NETACNO

  • tajnamoja 14.10.2009.

    Četiri najhladnije rečenice koje sam mogla pročitati u vezi velikog pjevača, humanitarca i velikog čovjeka Toše Proeskog. Ne, danas mu ne bi bilo 28 godina jer mu rođendan nije danas. Manastir koji je Toše započeo je izgrađen u Kruševu. Fanovi i obitelj su neutješni. Iako su prošle 2 godine, nikada neće biti zaboravljen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare