To je to što me zanima!

Krv na setu: Snimanje 'Živih mrtvaca' odgođeno do daljnjeg

Kako se trenutačno čini, glumčeve ozljede su prilično teške i posve je moguće da neće imati dovoljno snage kako bi ih preživio, premda se tim liječnika neumorno brine za njega
Vidi originalni članak

Televizijska kuća AMC je obustavio produkciju osme sezone 'Živih mrtvaca', nakon što je kaskader zadobio teške ozlijede tijekom snimanja jedne scene. Kaskader John Bernecker odvezen je u lokalnu bolnicu u Atlanti, a cjelokupno snimanje je zaustavljeno. TV kuća je objavila i izvješće o nesreći.

- Vrlo smo ražalošćeni izvješćem da je u tragičnoj nesreći na setu John Bernecker, talentirani kaskader za 'Žive mrtvace' i brojne druge filmove i serije, pretrpio ozbiljne ozljede. Istog trenutka je prebačen u bolnicu u Atlanti, a produkcija je privremeno obustavljena. Naše misli i molitve su s Johnom i njegovom obitelji - piše u izvješću TV kuće.

Prema navodima sa seta, John Bernecker zadobio je svoju ozljedu nakon što je pao s visine od deset metara na betonsku površinu. Osim izjave da je produkcija zaustavljena, studio nije razjasnio druge detalje o snimanju. Tako još uvijek nije jasno hoće li premijera biti održana na vrijeme. 

Kako se trenutačno čini, Berneckerove ozljede su podosta teške i posve je moguće da neće imati dovoljno snage kako bi ih preživio, iako se doktorski tim neumorno brine za njega.

Osim izjave TV kuće, i kaskaderski sindikat, SAG-AFTRA, dao je izjavu u kojoj traže detaljnu analizu i istragu cijelog događaja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • OrcaPerestrojka 16.07.2017.

    Svi koji snimaju takve filmove i glume u njima i vole ih previše gledati neće dobro završiti kad tad. Čisto prizivanje zla.

  • retita🦋 14.07.2017.

    Kad vidim naslov mislim da je najbolje trajno odgoditi snimanje...

  • Ouran 14.07.2017.

    Ako se filmovi snimaju tako da postoji opasnost ozljeda ili čak pogibije, onda je pitanje kakvi filmovi će to biti... i za koga? Nasilje, nasilje i samo nasilje se vrti na tv! Kriminalistički, akcijski, ratni... uglavnom nema filma bez nasilja... zašto se čudimo nasilju u školama, ulicama, kućama... pa na tome svi rastu već nekoliko desetljeća!

Komentiraj...
Vidi sve komentare